Putini oameni reusesc sa rezolve acest puzzle. Unde este tigrul ascuns din imagine

Uneori, puzzle-urile si testele logice de doar cateva secunde sunt mult mai dificile decat par la inceput. Puzzle-urile sunt o activitate fascinanta careia ii puteti dedica timpul, fie el tanar sau batran. Este foarte distractiv si, in plus, ne influenteaza pozitiv procesul de gandire.

Unul dintre testele care circula pe Internet in ultima perioada s-a dovedit o adevarata piatra de incercare pentru toti cei care s-au incumetat sa-l rezolve. Se numeste „Tigrul ascuns” si este o iluzie optica ce a reusit sa-i puna in dificultate pe multi internauti.

Acest exemplu de “exercitiu” face parte dintr-un set de “puzzle-uri vizuale” care pun la lucru gandirea abstracta a unei persoane, iar “colectarea informatiei” se face printr-un singur simt: VEDEREA!

Articolul continuă după reclame

Astfel, internautii au fost provocati sa descopere in imaginea de mai jos un alt tigru, acesta fiind doar un indiciu pentru ceea ce trebuiau sa gaseasca cu adevarat.

Publicitate

Raspuns: Cel de-al doilea tigru este desenat chiar pe trupul animalului din imagine.

Citeste si articolul :   Puteti gasi numarul lipsa in mai putin de 20 de secunde?

(inscriptia „The Hidden Tiger”, in traducere, „tigrul ascuns”).

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.