Puteti gasi numarul lipsa in mai putin de 20 de secunde?

Daca cineva iti spune ca numararea cifrelor este usoara, nu-i crede. Daca va intrebati de ce, este pentru ca aceasta noua enigma dificila a lasat perplexi pe utilizatorii de internet. Daca provocarea nu este dificila, nu este nici foarte usoara.

Si cand esti inconjurat de presiunea de a o face si pe o perioada limitata de timp, de aici incepe adevarata distractie!

Conform statisticilor, majoritatea oamenilor cred ca pot conta pana la numarul 60 fara nicio ezitare. Dar asteapta, ce se intampla cand esti prins in mijlocul unui puzzle care iti cere sa faci exact asta si pur si simplu nu il gasesti.

Dedicat celor mai fideli cititori ai nostri, aceasta provocare de numar lipsa va va lasa cu siguranta un zambet pe buze la final. Deci ce mai astepti? Folositi-va abilitatile vizuale.

Enigma intriganta

Numararea numerelor nu este cu siguranta la fel de usoara ca recitarea literelor. In imaginea de mai jos, va punem o intrebare simpla! Aveti ce trebuie pentru a gasi numarul lipsa in mai putin de 20 de secunde? Daca da, dovedeste-o.

Citeste si articolul :   Putini oameni reusesc sa rezolve acest puzzle. Unde este tigrul ascuns din imagine

Amintiti-va, persoanele cu un coeficient de inteligenta mai mare pot finaliza provocarea in mai putin de 10 secunde, asa ca porniti cronometrul si tintiti sus!

Raspunsul corect

Ati ajuns in sfarsit la sfarsitul provocarii si asta inseamna ca este timpul sa dezvaluiti solutia potrivita! Ai reusit sau nu sa gasesti numarul lipsa?

Autor