Jupiter retrograd – ceea ce asteapta semnele zodiacului

Planeta norocului, Jupiter, a inceput miscarea retrograda pe 20 iunie. Va ramane retrograd mult timp – pana pe 18 octombrie. Dar nu va faceti griji prea mult, miscarea retrograda a lui Mercur aduce mult mai mult haos si tensiune. Iata ce va asteapta in timpul retrogradarii lui Jupiter.

Berbec

Recent, ei petrec tot mai mult timp singuri, dar este timpul sa le arate celor dragi si oamenilor cu interese comune ceea ce au invatat. Cand incep sa se conecteze cu prietenii si sa stabileasca din nou conexiuni, pot primi cadouri si recompense neasteptate.

Taur

Recent, au devenit mult mai predispusi sa se intalneasca, iar prietenii lor apreciaza ca Taurul nu se grabeste. Cu toate acestea, carierele lor vor fi din nou in centrul atentiei si vor reflecta la realizarile lor anterioare la locul de munca.

Gemenii

Gemenii au fost foarte increzatori in ultimele luni. Este timpul sa ne gandim din nou la unele obiective vechi pe care nu le-au atins sau la proiecte pe care nu le-au finalizat din cauza anxietatii. Nu te indoi de tine.

Rac

Realizarile lor au fost foarte placute pentru ei in ultima vreme. Au invatat lectii minunate si importante despre lume, dar au invatat si multe despre ei insisi. Luati in considerare daca ceea ce inteleg ii ajuta sa se simta mai eliberati.

Leu

Leii au inceput sa invete lectii legate de ego-urile lor. Si acest lucru afecteaza in principal relatia lor romantica. Lasa-i sa petreaca mai mult timp cu oamenii potriviti in aceasta perioada, au daruri pentru ei.

Fecioara

Au facut noi cunostinte si conexiuni valoroase, dar acum este momentul sa ne concentram asupra sanatatii si obiceiurilor lor. Nu pot face pe plac tuturor daca nu se ingrijesc mai intai de ei insisi.

Balanta

Viata si munca lor de zi cu zi se schimba. Dar cat de exact depinde de ele. Este bine sa faca ceea ce le place sau hobby-ul lor in fiecare zi. De asemenea, pot reveni la proiecte vechi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 aprilie 2024. Este timpul la Leul sa isi indeplineasca dorintele

Scorpionul

Cineva a fost in cele din urma de acord cu Scorpionul despre ceva important. Ganditi-va la ce au nevoie de la ei insisi pentru a obtine cel mai bine ceea ce vor de la altii.

Sagetator

Multe schimbari si cresteri placute au avut loc in lumea lor interioara si in viata de familie. Este timpul sa va asigurati ca vorbesc de la sine si sa se protejeze atunci cand comunica cu ceilalti, in special cu cei mai apropiati. Si ca au fost sinceri cu ei insisi.

Capricornul

Au inceput sa-si exprime opiniile cu voce tare si sa se apere. Prin urmare, s-au asigurat ca este usor sa se apropie de ceea ce aveau nevoie sau doreau. Acordati atentie situatiei lor financiare si decideti cum sa obtineti ceea ce merita.

Varsator

Recent, aceste semne zodiacale au inceput sa se pretuiasca mai mult si au realizat cat de mult au fost subestimate in trecut. Decideti ce sa faceti si cum sa va aratati abilitatile, cum sa va atingeti obiectivele.

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru saptamana 8-14 iunie. Capricornii incep o viata noua, Varsatorii dau lovitura

Pesti

Anul acesta pestii au  crescut mult si au devenit mai intelept. Este timpul sa va asigurati ca aplica ceea ce au invatat si sa-si apere drepturile. Luati in considerare daca dau suficient pentru ei insisi si nu doar pentru ceilalti.

Publicitate

Publicitate

Autor