S-a stins, Monica Anghel este in doliu. Primele declaratii dupa decesul fostului sot

Monica Anghel a avut un adevarat soc dupa ce primul ei sot, de care s-a despartit in 2005, medicul Andrei Carandino, a decedat la varsta de 61 de ani.

Monica Anghel, prima declaratie dupa decesul lui Andrei Carandino

Medicul celebru, Andrei Carandino, primul sot al cantaretei Monica Anghel, a decedat dupa ce starea lui parea sa se imbunatateasca, potrivit Monicai Anghel.

”Ultima oara cand am vorbit cu el, dadea semne ca isi va reveni, erau semne bune cand am stat de vorba. Din pacate, a facut o decompensare si a murit. Nu pot sa dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea sa spun anumite lucruri. Sotia lui, Ingrid, este cea care trebuie sa vorbeasca si ma indoiesc ca este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a declarat artista pentru Fanatik.

Publicitate

Monica Anghel a spus ca decesul medicului aduce dupa sine multa suferinta.

”Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimtim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci si de o pierdere pentru lumea medicala si pentru pacientii sai. Nu pot sa spun pe cat de multa lume a ajutat si cat bine a facut”, a spus cu tristete Monica Anghel.

Monica Anghel si medicul Andrei Carandino erau in relatii foarte bune, chiar daca divortasera in anul  2005.

”Imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat. Normal, sunt alaturi de Ingrid, o sustin, dar nu pot sa spun mai multe lucruri cu privire la problemele lui de sanatate, nu se cuvine”, a mai spus artista pentru sursa citata mai sus.

Se pare ca medicul avea probleme mai vechi de sanatate, iar anul trecut a suferit si o ruptura de aorta. Decesul cunoscutului medic Andrei Carandino a fost anuntat de o amica de-ale acestuia, jurnalista Roxana Dima.

„In aceasta dimineata, cunoscutul doctor Andrei Carantino, seful Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Bagdasar Arsenie, a plecat in Imparatia Cerurilor! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, a scris jurnalista despre decesul medicului, primul sot al artistei Monica Anghel.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.