Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021

Din 9 si 10 mai – luna in scadere. In aceasta zi, este mai bine sa abandonezi orice problema serioasa si importanta, chiar daca au fost planificate cu mult timp in urma. Cel mai bine este sa nu va suprasolicitati, fie emotional, fie fizic.

11 mai – luna noua. Acum este favorabil sa va angajati in extinderea cercului dvs. de prieteni. Mergeti intr-o vizita unde sunt fete noi sau mergeti la o petrecere in care nu cunoasteti pe nimeni.

Din 12 mai pana in 16 mai – luna in crestere. In acest moment, stelele va sfatuiesc sa obtineti noi cunostinte. Ele vor fi absorbite mai bine ca oricand si, cel mai important, vor deveni utile pentru realizarile viitoare.

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Berbec

Saptamana aceasta va fi decisiva pentru multi reprezentanti ai semnului. Daca aveti ganduri sa schimbati locul de munca, sa plecati in vacanta sau sa incepeti un nou hobby, atunci nu mai puteti ezita. Pana joi, majoritatea berbecilor vor trebui sa se confrunte cu o problema in asteptare. Ia-ti timp, dar asigura-te ca il acoperi.

Publicitate

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Taur

Concurenta la locul de munca se poate intensifica. Din pacate, risti sa nu mai lucrezi. Nu va certati, ci mai degraba cheltuiti-va energia pe mentinerea relatiilor de familie. Fii bland cu familia ta. Toate propunerile care vor fi primite vor fi discutate cu experti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 octombrie 2020. Gemenii vor avea succes in rezolvarea problemelor

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Gemeni

Luati in serios sfaturile unor persoane mai experimentate. Te vor ajuta sa iei decizia corecta, pe 11 mai, sa fii atent: oamenii apropiati te pot dezamagi. Petreceti weekendul cu familia. Acest lucru va ajuta la restabilirea relatiei pierdute.

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Rac

Abordati cazurile dificile numai daca aveti pe cine sa va bazati. Unele sarcini vor trebui abandonate. Banii pe care ii imprumutati acum nu se vor intoarce in curand. Dar trebuie totusi sa le dai daca vrei sa pastrezi prietenia. Nu fi lacom!

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Leu

Acum ai nevoie de rezistenta, atat fizica, cat si mentala. Pot aparea probleme la care nu va asteptati.  Va puteti relaxa in weekend. Este mai bine sa preferati o odihna linistita.

Publicitate

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Fecioara

Veti avea sansa sa rezolvati vechile probleme familiale. Nu ratati! Perioada este favorabila pentru orice calatorie si divertisment. Cunoscuti promitatori va asteapta.

Citeste si articolul :   2023 va fi un an exceptional pentru aceste 5 zodii

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Balanta

Nu va va fi usor sa va controlati in aceasta perioada. Dorinta de a te certa cu cineva te poate impiedica sa treci cu calm acest timp. Pentru a dezamorsa situatia, iesiti din oras . Relaxati-va!

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Scorpion

Compromisurile vor fi indispensabile in aceasta perioada. Nu va fie frica sa fiti primii care mergeti la reconciliere daca pretuiti relatiile cu cei dragi. Tradarea este posibila din partea unui bun prieten. Cu toate acestea, nu te grabi sa-l stergi din viata ta. Da-i sansa de a corecta lucrurile.

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Sagetator

Acum este un moment minunat pentru a incepe sa ai grija  de tine. Puteti chiar sa va schimbati radical aspectul.  Cu toate acestea, in orice situatie, este mai bine sa ganditi mai intai si abia apoi sa va aruncati cu capul in lumea emotiilor.

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Capricorn

Nu va pierdeti timpul cu fleacuri – mai multe planuri globale va sunt disponibile! Capricornii ar trebui sa faca tot posibilul pentru a-si asuma proiecte mari si sarcini de anvergura. Acum trebuie sa investiti intr-o perspectiva care va aduce profit intr-o luna sau doua. Si in relatiile cu ceilalti, poate incepe o perioada de depresie prelungita. Nu porniti conversatii pe teme incomode si in niciun caz nu incercati sa testati relatia .

Citeste si articolul :   Cele 3 zodii care se vor imbogati in iunie 2022

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Varsator

Riscul de tradare revine unor reprezentanti ai semnului. Aruncati o privire mai atenta asupra partenerului dvs. pentru a vedea daca relatia  dvs. este in pericol. Fii atent la sanatatea ta. Exista ceva care te deranjeaza putin? Adresati-va imediat medicului dumneavoastra.

Horoscop saptamanal 10-16 mai 2021 Pesti

Veti avea sansa de a dobandi o experienta valoroasa. Da, poate fi dificil, dar te poti descurca cu totul. Colegii pot incepe sa comploteze impotriva ta – fii pregatit. Mai bine stai departe. Petreceti mai mult timp cu cealalta jumatate pentru a va intari relatia.

Publicitate

Autor