Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Berbec

Obsesia ta pentru bani va da treptat loc unei sete de cunoastere, comunicare si calatorii. Veti dori sa mergeti undeva pentru weekend, sa mergeti la un muzeu, la un master class sau la o prelegere sau sa vizitati alte evenimente publice. Acest lucru va va incanta mult mai mult decat casutele de vara si gratarul.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Taur

Incearca sa nu faci gesturi inutile acum. Invata sa delegi! Prietenii pot esua: fiti pregatiti pentru surprize neasteptate.  Daca iesiti din oras, incercati sa va ganditi la toate detaliile restului in avans.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Gemeni

Mai poate fi destul de dificil pentru  Gemeni in ceea ce priveste energia si tonul personal. Din pacate, vor fi multi reprezentanti ai semnului tau printre oamenii obositi . Pentru a evita acest lucru, stelele recomanda cu tarie incetinirea si „impamantarea” – pentru a va relaxa intr-un sanatoriu, la tara, in natura.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 octombrie 2020. Fecioara are parte de o multime de oportunitati

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Rac

Marte in semnul tau inca nu te lasa sa te plictisesti, aruncand dorinte si situatii neobisnuite pentru tine, necesitand activitate si adesea curaj. Deci, rareori vei putea dormi linistit intr-un hamac. Racii vor fi in permanenta ocupati si in principal cu treburile casnice si familiale.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Leu

Norocul nu va fi de partea ta acum. Dar, daca nu disperati, situatia se va stabiliza in curand. In perioada 6 mai – 27 mai, asteptati chitante financiare pe care nu mai sperati sa le primiti. Cheltuieste cateva dintre ele pentru a te inveseli.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Fecioara

In aceasta perioada, totul va functiona pentru dvs. In acest caz, nu este nevoie sa faceti eforturi semnificative. Intalneste-te cu prietenii cat mai des, putin mai mult decat de obicei, ia-ti timp pentru tine. Este mai bine sa nu va certati cu autoritatile acum: va fi mai scump pentru dvs.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Balanta

Incercati sa nu pierdeti timp si energie. Daca poti refuza sa faci ceva, fa-o. Sunt posibile calatorii pe care nu le-ati planificat anterior. Va trebui sa imi revizuiesc programul. La sfarsit de saptamana, aranjeaza o surpriza romantica pentru persoana iubita, ea o va aprecia!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 august 2022. Zi plina de evenimente interesante

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Scorpion

Planificati toate intalnirile importante din aceasta perioada dimineata. Veti  fi cei mai productivi atunci . Seara, dimpotriva, odihneste-te. Unii Scorpioni vor fi dezamagiti de cealalta jumatate. Nu treceti la concluzii: asigurati-va ca va acordati timp pentru a va gandi.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Sagetator

Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, amana schimbarea pentru moment. In aceasta perioada, dimpotriva, este mai bine sa stati jos. Sansele de a-ti intalni viitorul iubit sunt mari, mai ales pe 3 sau 4. Fiti irezistibili in aceste zile, astfel incat oamenii sa va acorde imediat atentie.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Capricorn

La serviciu va asteapta un timp aglomerat. Vor fi multe sarcini, dar nu prea mult timp pentru a le finaliza. Rugati membrii gospodariei sa-si faca singuri treburile casnice. Acum este probabil sa intalniti o persoana care va poate aranja o surpriza neplacuta in viitor. Fi cu ochii in patru.

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Varsator

Nu te agita degeaba! Aveti grija: exista un mare risc ca cineva apropiat sa va dezamageasca. Relaxati-va si acceptati-l calm. Cea mai buna odihna acum este pasiva. Asezati-va pe canapea cu o carte este o modalitate excelenta de a va reincarca bateriile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2021. Zi dificila pentru Varsator

Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021 Pesti

Treburile casnice si tot ce tine de casa vor iesi acum in prim plan. Aruncati o privire mai atenta asupra propriei sanatati. Este posibila atat o exacerbare a bolilor cronice, cat si aparitia altora noi.

Autor