Rugaciune care se spune de Sfantul Gheorghe. Are putere mare si a a ajutat multi crestini

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta, este unul dintre cei mai venerati sfinti din calendarul ortodox, sarbatorit la data fixa in fiecare an pe 23 aprilie.

Chiar si acum, Sfantul Gheorghe continua sa faca minuni pentru cei care se roaga la el si ii ajuta sa treaca peste orice greutate.

Rugaciunea catre Sfantul Gheorghe care are cea mai mare putere daca e spusa de ziua lui! Face minuni!

„Ca un izbavitor al celor robiti si celor saraci folositor, neputinciosilor doctor, conducatorilor ajutator, Purtatorule de biruinta, Mare Mucenice Gheorghe, roaga pe Hristos Dumnezeu sa mantuiasca sufletele noastre!

Tu, Mare Mucenic Gheorghe, care impreuna cu cei fara de trup esti si toate le cunosti din timp si carele de purtatorii de nevointa esti cinstit, miluieste-ne pe noi pacatosii.

Vino, Sfante Gheorghe si lumineaza mintea mea, pentru ca sa cunosc eu pacatele ce le-am savirsit; misca inima mea ca sa ma hotarasc si sa ma indrept; ajuta necredintei si slabiciunei mele si scapa-ma cu harul tau de pacatele cele trupesti si sufletesti.

Citeste si articolul :   Sarbatoare MARE pe 27 decembrie, Sf. Stefan. Ce nu e bine sa faci in aceasta zi si care este Semnificatia numelui

Totdeauna numele tau arata inaltimea randuielilor tale, caci dupa chemarea lui Dumnezeu, te-ai aratat cu cuviinta slujitor vrednic al Cuvantului, Dumnezeu-Omului; de aceea cu laude te fericim pe tine Sfante Gheorghe, care ai trecere in fata lui Dumnezeu Tatal.

Binecuvanteaza-ne pe noi si fa rugaciunile noastre sa fie de folos. Amin.”