Kelemen Hunor, despre Vlad Voiculescu: „Responsabilitatea este asumata de colegii din USR. Cu toate ca avem cu totii o parere…”

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat ca presiunea pe sistemul de sanatate este din ce in ce mai mare si ca lipsa investitiilor din ultimii 30 de ani a dus la improvizatii.

De asemenea, acesta a explicat ca din acest motiv este nevoie de investitii masive in Sanatate.

„Nu este o perioada fericita. Trecem cu totii prin aceassta pandemie. Presiunea este din ce in ce mai mare si de un an de zile cu totii ne chinuim sa asiguram conditiile in sistemul de sanatate cu toate presiunile existente. Da, sunt multe improvizatii pentru ca investitiile au lipsit 30 de ani. Pe o infrastructura precara nu ai cum sa faci minuni in 3 luni. Ne preocupa o investitie masiva in sistemul de sanatate”, a declarat Kelemen Hunor.

Acesta a vorbit si despre tragedia de la Victor Babes

Publicitate

“Tragedia de la ATI, o chestiune tehnica. Nu vreau sa politizam o problmea tehnica. Imi pare rau. Gestionarea sistemului este o alta problema. Am avut discutii ieri in coalitie. Ar trebui actiune mai bine pregatita si daca exista o decizie care nu poate fi pusa in aplicare in 5 ore, sa pregatesti 5 zile, asta in legatura cu Spitalul Foisor. Preocuparea cea mai importanta este sa salvam vieti”, a mai spus vicepremierul.

Responsabilitatea mentinerii lui Vlad Voiculescu este asumata de USR

„Responsabilitatea este asumata de colegii din USR. Cu toate ca avem cu totii o parere, nu comentam public mai mult decat este necesar. Speram sa trecem cu responsabilitate prin acest moment. Nu se pune problema sa facem acum schimbari. Cand si daca se face o schimbare va fi anuntata de prim-ministru. Criticile din PNL spre USR, nu comentez. Am incredere in Vlad Voiculescu. Am incredere ca este in stare sa gestioneze sistemul de Sanatate. In momente critice ar trebui sa comunice cu mai multa empatie. Si deciziile trebuie sa fie de o rapiditate iesita din comun”, a mai declarat Kelemen Hunor.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.