Macarena Olona, atac dur la adresa romanilor: „Trebuie alungati in suturi”

Macarena Olona, deputata pentru Granada si secretar general al Grupului parlamentar Vox din Congresul Deputatilor, a declarat ca romanii care locuiesc fara forme legale „trebuie alungati cu suturi in fund in momentul in care ocupa cladirile”, membra parlamentului spaniol a facut referire la situatia inregistrata in cartierul La Chana din Granada.

Olona spune ca guvernantii „au o politica ce se indeparteaza tot mai mult de nevoile spaniolilor”. „Acesti politicieni nu au zone romanesti in cartierele lor, oameni care locuiesc ilegal in case si care genereaza probleme serioase de convietuire, asa cum se intampla in Chana”, a spus Macarena Olona, potrivit La Vox de la Galicia.

„Printre prioritatile noastre se numara zone din Granada, cum ar fi La Chana, pentru ca daca facem o plimbare prin Plaza de la Unidad vedem un cartier complet abandonat: este un loc in care copiii ar trebui sa alerge sau persoanele in varsta ar putea sa se odihneasca, care dupa mult efort si atatia ani de plata a impozitelor, astazi nu au banci decente unde sa poata sta”, a declarat Olona.

Citeste si articolul :   Medic roman, revolatat de situatia din Romania: "Spartan, decidem viata tuturor copiilor mai sarmani, mai bolnavi"

Deputata spune ca rezidentii spanioli au parasit cartierul nemodernizat, pentru ca imobilele nu aveau nici macar lifturi, acestea fiind „ocupate progresiv in majoritate de populatia romaneasca”.

Publicitate

De asemenea, Olona care a vizitat zona, a spus ca au aparut „depozite ilegale de fier vechi care implica probleme de insalubritate si securitate”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.