Scandal mare intre USR si AUR: „Ma, paduche!”, „Esti un zero barat!”

Scandal mare intre USR si AUR. Deputatul AUR Dan Tanasa a fost la un pas de bataie cu deputatii USR, pe holurile Camerei Deputatilor, dupa votul dat in plen pentru desfiintarea SIIJ. Tanasa le-a vorbit in termeni grosolan deputatilor Ionut Mosteanu si Silviu Dehelean, in vazul colegilor si al presei.

Dupa incheierea sedintei Camerei Deputatilor, Dan Barna si ministrul Justitiei, Stelian Ion, au incercat sa sustina o conferinta de presa pe hol, pentru a motiva votul dat pentru desfiintarea SIIJ. Deputatii AUR i-au inconjurat si au bruiat conferinta de presa, strigand in continuu la cei doi, astfel incat sa nu se mai poata auzi ce declaratii fac liderii USR.

In sprijinul acestora au venit cativa deputati USR PLUS, care au fost jigniti de catre deputatul AUR Dan Tanasa.

„Ce ma, paduche, cum adica vii tu sa ma ameninti pe mine, ca ce, nu inteleg”, a strigat Dan Tanasa catre deputatul USR Silviu Dehelean.

Articolul continuă după reclame

Ba, dispari ma de aici, tu auzi ce iti spun? Dispari ma de aici. E un pacalici! Bai, iti ordon sa dispari din fata mea, tu nu auzi ce iti zic? Nu mai strica aerul aici, dispari! Iti ordon sa faci pasi inainte!”

„Esti un zero barat. Esti un zero barat. Am acasa Mosteanule, sosete gaurite care-s mai valoroase decat tine. N-ai facut absolut nimic in viata ta si te-ai trezit deputat. Nu mai vorbi tu de George Simion. Tu pe langa George Simion esti un zero barat. Esti un nimeni in drum!”, a urlat Tanasa catre Ionut Mosteanu.

Situatia a fost aplanata de catre deputatii USR, care au renuntat la conflict si au plecat, lasandu-i pe cei de la AUR sa vorbeasca singuri.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.