Trei zodii norocoase in perioada 12-14 martie.

Trei zodii norocoase in perioada 12-14 martie. Perioada urmatoare se anunta a fi destul de dificila pentru semnele zodiacului. Cu toate acestea, astrologul spune ca trei zodii au astrele de partea lor.

Care sunt cele trei zodii norocoase:

Berbec (21.03 – 20.04)

Astrele recomanda cu fermitate Berbecului, in ciuda tranzitelor nefavorabile in aceasta perioada, sa inceapa implementarea unui nou proiect. Cea mai buna zi pentru aceasta va fi sambata, iar vineri trebuie sa pregatiti tot ce aveti nevoie pentru a incepe: faceti un plan pentru a va atinge obiectivul, decideti asupra tacticii si strategiei. Dar cel mai important lucru este sa finalizati toate lucrurile incepute anterior si care nu au fost terminate, altfel va vor atarna tot timpul de picioare, tragandu-va inapoi in pozitiile de plecare si nepermitandu-va sa mergeti inainte.

Articolul continuă după reclame

Capricorn (12.22 – 01.20)

Capricornii care inca nu si-au gasit sufletul pereche vor avea in cele din urma o sansa de fericire personala. Adevarat, pentru aceasta vor trebui sa interactioneze cu oamenii mai des in aceste zile, ceea ce in prezent, in timpul pandemiei de coronavirus , nu este atat de usor de facut. Cu toate acestea, pentru reprezentantii acestui semn zodiacal se vor ivi ocazii neasteptate. Deci, in niciun caz nu ar trebui sa refuzati o invitatie, nu stie de unde sare iepurele.

Varsator (21.01 – 18.02)

In prezent, Varsatorii se pot considera favoritii destinului – orice afacere pe care o intreprind este literalmente sortita succesului. De asemenea, puteti construi relatii cu o persoana draga: chiar daca nu cu mult timp inainte, au existat unele divergente. Principalul lucru este sa va recunoasteti vina, daca ati facut ceva sau, dimpotriva, sa iertati persoana daca v-a gresit.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.