Radu Palanita, castigatorul sezonului 10 al emisiunii Romanii au talent este in doliu

Radu Palanita, castigatorul sezonului 10 al emisiunii Romanii au Talent de la Pro Tv, trece prin momente grele. Acesta si-a pierdut tatal. Anuntul a fost facut chiar de el, pe pagina personala Facebook.

„Scriu aceste randuri doar pentru a va spune sa fiti cat mai aproape de cei dragi voua.Azi ii avem alaturi, dar ziua de maine nu ne este promisa. Azi, mi-am pierdut tatal si odata cu el si o mare parte din mine …😔”, este mesajul postat de Radu Palanita, pe pagina sa de Facebook.

Mesajele fanilor au aprut imediat.

“Of Doamne, Radu, imi pare atat de rau pentru pierderea ta… Sa ii fii aproape mamei tale, caci acum va avea foarte mare nevoie de tine si de sora ta! Ma voi ruga sa ii fie drumul lin si in Lumina 🙏 Stiu cum e sa iti pierzi tatal, de aceea simt si mai puternic durerea ta… ❤️🖤

Sincere condoleante Radu, este foarte greu cand pierzi un parinte , cazul tau tatal! Dumnezeu sa il odihneasca in pace in imparatia Sa! Iar pe voi toata familia ta sa va ajute sa treceti peste aceasta mare durere !!!😢😢😢

Publicitate

Nu gasesc cuvinte de consolare…doar atat pot sa-ti spun ca ceea ce-ti sfasie acum sufletul , pierderea voastra imensa, am trait si eu… Drum lin in LUMINA , condoleante, veti fi cu totii din familie vegheati de iubirea lui din RAIUL INGERILOR PARINTI !🙏🙏😪😪

Vai Radu ce veste mi-ai dat 😢 Dar de ce? Cum? Ne-am intalnit relativ de curand si era bine….ce rau imi pare! A fost un om cu un suflet tare bun si sensibil. Sincere condoleante tie si intregii familii! Of Doamne ! E atat de greu ! Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie drumul lin! Condoleante🖤” , sunt doar cateva dintre miile de comentarii.

Cu ce se ocupa Radu Palanita

Profesia lui este insa de mecanic auto, iar cu banii primiti, acestaspunea ca isi va cumpara o casa si isi va ajuta toate persoanele apropiate.

Citeste si articolul :   Ana Maria Margean, prima declaratie despre banii castigati la Romanii au talent. Ce va face cu cei 120.000 de euro

“Nu cred ca imi ajung cuvintele pentru a va multumi tuturor. Imi voi cumpara o casa, imi voi ajuta familia si prietenii, dar si o familie nevoiasa. Intotdeauna am ajutat oamenii, neconditionat, pentru ca sunt om”, declara atunci barbatul.

“Este un mecanic foarte priceput si mai are o mare calitate. Stie sa se faca placut, este mereu vesel si jovial, reusind mereu sa castige simpatia clientilor. Daca punem la socoteala si bacsisurile, ajunge si la 4500 lei/luna”, a spus a persoana din anturajul lui Radu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.