Pozele cu muschii lui Klaus Iohannis, virale pe retelele de socializare. Glumele facute pe net dupa ce presedintele si-a aratat bratele in direct

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat in direct. Forma fizica a presedintelui a starnit un mare val de reactii pe retelele sociale, dupa ce acesta si-a aratat muschii bratelor atunci cand a fost vaccinat impotriva Covid.

In doar cateva ore, postarea pusa de Administratia Prezidentiala despre vaccinarea anti-Covid a presedintelui a adunat zeci de mii de aprecieri si foarte multe comentarii.

Ce au scris oamenii la postare:

„Ma apuc de sala, am zis!„

„In numele tuturor femeilor, va multumim. La rapel, daca se poate, va rugam frumos, vrem sa vedem daca faceti si abdomene„

Publicitate

„La ce sala mergeti?”

„La 60+ nu tu burta, bicepsi lucrati. Alta dovada clara ca nu e roman”

Publicitate

„.. felicitari pt deltoid si antebrat se poate mai mult la biceps…”

„Am crezut prima data ca e reclama la sala de fitness”

„Domnule presedinte, cu asemenea biceps nu inteleg cum Dragnea indraznea sa va supere ca de-l pocneati ajungea la UPU nu la penitenciar…”

Citeste si articolul :   Cea mai batrana femeie din lume a avut o dieta ciudata si a trait pana la 122 de ani

Lucian Mindrutaspune ca „Mai mult decat promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a facut reclama unui stil de viata sanatos„.

„La varsta lui, cred ca nici 5% din barbati n-arata asa, adica normal, fara tesut adipos in exces si cu muschi functionali si utilizati frecvent. poate ca dupa ce se termina cu epidemia, presedintele ar putea sa se implice – ca tot am descoperit ca are si cu ce – intr-o campanie pentru hrana sanatoasa si trup in forma. Pentru orice varsta. Si spun asta cu toata invidia, in vreme ce sper ca nevasta-mea n-o sa dea cu nasul de pozele lui in maieu!”,este mesajul jurnalistului pe pagina sa de facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.