Ce spune luna in care te-ai nascut despre personalitatea ta

IANUARIE

Oamenii nascuti in prima luna a anului sunt inzestrati cu un caracter puternic si o forta de vointa impenetrabila .  Oamenii nascuti in  ianuarie suporta cele mai incredibile dificultati ale vietii cu demnitate, cu capul sus. Prin natura lor, ei sunt lideri si cauta inconstient o persoana langa ei care ar putea concura cu ei.

FEBRUARIE

Ziua de nastere in luna februarie pare a fi pentru  romanticii incredibil de fermecatori, dar in spatele acestei masti sunt niste oameni egoisti care au o multime de idei si foarte putine lucruri de facut.Cei  nascuti in februarie pot fi atat snobii eleganti, cat si cei mai inteligenti oameni care sunt gata sa ofere lumii binele si bucuria. Cu toate acestea, ambii sufera de schimbari ale dispozitiei si sunt persoane imprevizibile, ceea ce interfereaza foarte mult cu cariera si viata personala.

Publicitate

MARTIE

Amabili, decenti, vulnerabili, sensibili, oamenii nascuti in martie cu greu pot suporta critici si pot plange toata noaptea daca sunt jigniti. Sunt persoane suspecte, sensibile si uneori indecise, care pot avea destul succes daca isi controleaza nervii. Daca sunt condusi de emotii, atunci poate aparea o depresie prelungita in viata lor . Cu toate acestea, in cele mai fundamentale chestiuni, acesti oameni sunt uneori chiar mai fara compromisuri decat cei nascuti in ianuarie si aprilie.

APRILIE

Oamenii din aprilie sunt materialisti incredibili si barbati uimitor de curajosi. Se pare ca nu se tem de nimic! Oamenii nascuti in aprilie sunt decisivi, increzatori, sunt lideri nascuti si, uneori, intr-o potrivire a ideilor si planurilor lor nesfarsite, pot uita de tact si delicatete. Despre femeile nascute in aprilie, putem spune ca sunt foarte puternice.

Citeste si articolul :   Tulburarea de identitate disociativa (tulburare de personalitate multipla)

MAI

Incapatanati, fara compromisuri, cei nascuti in mai,  le este dificil sa faca concesii, iubesc puterea si controlul. Mai mult, puteti negocia cu ei folosind logica si argumente puternice . Starea de spirit a oamenilornascuti in  luna mai este schimbatoare, dar in general sunt stabili – oameni loiali, fiabili si principiali. In dragoste, de obicei sunt foarte pasionati, iar in cariera lor ajung la inaltimi incredibile. Tinerea pasului cu oamenii din mai este aproape imposibila.

IUNIE

Sunt oameni cu informatii, idei, barfe, capricii si schimbari de dispozitie. Oamenii nascuti in  iunie sunt foarte vulnerabili, dar se ascund in spatele armurii complexelor. Sunt oameni straluciti si talentati, mari oratori si lideri carismatici, care, totusi, sunt supusi multor vicii. Daca oamenii din iunie isi pot depasi punctele slabe cu ajutorul vointei, atunci vor avea cel mai stralucit viitor.

IULIE

Oamenii nascui  in iulie, complexi, contradictori, polifacetici, misteriosi, se straduiesc mai mult decat ceilalti sa obtina independenta si libertate, dar, dupa ce au primit-o, nu stiu intotdeauna ce sa faca cu ea. Paradoxul este ca, fiind oameni iubitori de libertate, ei insisi adora sa stabileasca controlul si propriile reguli. Cei nascuti in iulie sunt oameni egoisti , dar sunt atat de fermecatori incat deseori scapa de acest egoism. Acesti oameni stiu sa iubeasca si sa fie prieteni.

Citeste si articolul :   Intrebari si raspunsuri despre vise (A doua parte)

AUGUST

Nascut in august – naturi pasionale si emotionale, care stiu multe despre placerile senzuale si stiu sa traiasca luminos, intr-un mod mare. Ei se disting prin emotionalitate si energie, oamenii sunt atrasi de ei, cele mai interesante evenimente au loc intotdeauna in jurul lor, dar de multe ori, fiind lideri prin natura si sufletul lor, acesti oameni devin victime ale intrigilor din cauza credulitatii lor. Cu toate acestea, farmecul lor natural ii ajuta sa iasa din orice situatie cu capul sus.

SEPTEMBRIE

Oamenii nascuti in septembrie obtin un succes imens in afaceri si mai mult decat altii au sansa de a castiga multi bani. In capul lor este un adevarat calculator, care este responsabil pentru prudenta . In acelasi timp, oamenii nascuti in   septembrie stiu sa se bucure de viata si stiu exact la ce servesc toate aceste eforturi – dragostea lor pentru prosperitate si confort provine dintr-o mare dragoste pentru ei insisi.

OCTOMBRIE

Complexi, schimbatori, in exterior acesti oameni par a fi cei mai simpli ,cu inima buna, dar de indata ce veti sapa mai adanc, veti vedea amestecul contradictoriu de tot felul de emotii inerente . Se indoiesc de toate, in timp ce se ofilesc fara un sprijin emotional constant, asa ca nu este nevoie sa ne asteptam la o viata linistita langa cei nascuti in octombrie. Un bonus al comunicarii cu ei este de a intra intr-un vartej de situatii de viata interesante – aventurile cu ei nu pot fi evitate.

Citeste si articolul :   Cea mai mortala tulburare a sanatatii mintale

NOIEMBRIE

Adevarata cutie a Pandorei, oamenii din noiembrie sunt cei mai misteriosi dintre toate cele 12 tipuri. Vointa, carisma si inteligenta sunt cei  trei piloni pe care se bazeaza caracteristicile acestor oameni cu mai multe fete. Printre cei nascuti in noiembrie –  exista un numar mare de femei fatale si barbati periculosi, manipulatori fermecatori care actioneaza ca un magnet asupra altora. Daca nu ar exista fricile  interioare si ambitii excesive, acestia  ar putea cuceri lumea. Nu toata lumea reuseste sa se scoata dintr-o relatie cu o astfel de persoana fara pierderi – nu va asteptati la un refugiu linistit cu cei nascuti  noiembrie.

DECEMBRIE

Intelepti, puternici si practici, oamenii nascuti in decembrie par a fi o fortareata a prudentei si a bunului simt. Dar nu totul este atat de simplu in aceasta viata.

Oamenii nascuti  decembrie sunt idealisti teribili care, in numele unor obiective bune, pot matura tot ce le sta in cale.  Printre cei nascuti in decembrie, exista o multime de oameni autorizati a caror opinie este de incredere . Ei insisi tind sa-si schimbe convingerile odata cu varsta.

Publicitate

Publicitate

Autor