Sfatul Astrologului pentru 17 decembrie 2020. Ziua luptei dintre bine si rau

Sfatul Astrologului pentru 17 decembrie 2020. Ziua in care binele lupta impotriva raului, spune astrologul pentru noutati.info.

Berbec

Puteti face lucruri pe care le vizati de multa vreme, dar le-ati amanat tot timpul: schimbati-va locul de munca sau incepeti un nou proiect.

Taur

Publicitate

Nu poti alunga starea de spirit proasta care va plana astazi asupra ta, asupra oamenilor din jurul tau: nu sunt vinovati cu nimic in fata ta, ceea ce inseamna ca pot fi jigniti. Masoara-ti cuvintele!

Gemeni

Emotiile pozitive vor fi inlocuite cu cele negative, iar apoi se vor intoarce: un amalgam emotional poate duce la o criza nervoasa, deci trebuie sa va infranati sentimentele.

Rac

Principiul „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte” este, in general, destul de dubios, dar pentru dvs. astazi este inacceptabil: nu trebuie sa raspundeti raului cu rau, altfel nu va exista nicio limita

Sfatul Astrologului pentru 17 decembrie 2020.
Leu

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Este mai bine sa refuzati o oferta profesionala care va poate fi facuta in acea zi: nu va aduce venitul promis, dar va aduce pierderi.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.