Horoscop 15-20 decembrie 2020. Vesti mari pentru Varsator, Berbec si Sagetator

Horoscop 15-20 decembrie 2020. Astrologul anunta o perioada benefica pentru mai multe zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Un horoscop de reinnoire, cel dorit de astre pentru cei nascuti in zodia Berbec .

Viata de cuplu va deveni brusc mai romantica, dar vor exista si momente de pasiune pentru indragostiti. Cu toate acestea, la locul de munca, este pe cale sa inceapa o perioada de creativitate intensa.

Publicitate

Taur

Sase zile, in medie, linistite, dar nu sunt cele asteptate de Taur de la astre. Viata de cuplu nu este deosebit de interesanta, totusi partenerii vor putea profita in continuare de momente linistite. Perioada, pe de alta parte, nu este ideala pentru discutii la locul de munca.

Gemeni

Saptamana micilor probleme. Astrele le pun piedici celor nascuti in zodia Gemeni. Sfera iubirii nu se va dovedi a fi deosebit de romantica, atentie la dialogul cu persoana iubita. De asemenea, la munca,se pot ivi o gramada de probleme.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2024. Zi cu vesti bune pentru trei zodii

Rac

Un horoscop cu perspective bune, cel dorit de astre pentru cei nascuti sub semnul Racului . Dragostea va avea un mic impuls.  Cu toate acestea va fi necesar un dialog cu partenerul.  La locul de munca este mai bine sa eviti certurile pe probleme inutile.

Leu

Sase zile plictisitoare pentru cei nascuti in zodia Leului . Determinarea va continua sa caracterizeze sfera amoroasa, cu posibilitati bune si pe partea cea mai intima a relatiei. Viata profesionala este mai complexa, unde pot aparea multe probleme.

Fecioara

Saptamana nu aduce schimbari marcante pentru cei nascuti in zodia Fecioara . Viata de cuplu se dovedeste a fi putin rautacioasa, din cauza partenerilor distrasi de miile de angajamente tipice perioadei de Craciun. Pe planul afacerilor, intre timp, va fi necesar sa se acorde atentie finantelor.

Articolul continuă după reclame

Balanta

Sase zile de urcusuri si coborasuri, dar cu perspective excelente de imbunatatire, cele care vin pentru cei nascuti in zodia Balanta . Sfera amoroasa este reinnoita. La munca se pot ivi unele oportunitati pentru a castiga mai multi bani.

Citeste si articolul :   Horoscop 12 martie 2020. Emotii mari pentru Raci, Scorpionii sunt dati peste cap. Ce se intampla cu celelalte zodii

Scorpionul

O saptamana calma medie, anunta astrele pentru cei nascuti in zodia Scorpionului . Sfera de cuplu nu dezvaluie probleme mari, dar risca sa fie prea dezechilibrata pe frontul fizic al relatiei. Cu toate acestea, la birou, s-ar putea sa vina unele vesti aproape de weekend.

Sagetator

Un horoscop de mare reinnoire, asta aduc astrele pentru cei nascuti in zodia Sagetator . Cuplul va evolua datorita unui romanticism reinnoit, util partenerilor pentru a redescoperi sentimentele despre care se credea ca s-au pierdut. Intre timp, la locul de munca ar putea aparea mariri de salariu sau prime.

Capricorn

Sase zile caracterizate de mici incetiniri, care vin pentru cei nascuti in zodia Capricornului . Viata de cuplu poate sa nu garanteze o intimitate mare intre parteneri, desi nivelul dialogului va ramane in continuare apreciat. La munca, insa, nu trebuie sa te bazezi pe noroc.

Varsator

Un horoscop cu vesti minunate, pe care astrele au decis sa-l dea semnului Varsatorului . Sfera amoroasa este reinnoita cu un romantism fara precedent, in timp ce cei singuri se vor simti mai inclinati catre o cucerire. Pe plan profesional va incepe o perioada lunga de satisfactii importante.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Pesti

Saptamana fara mari repercusiuni, pentru cei nascuti in zodia Pesti . Sfera iubirii necesita un efort suplimentar pentru a imbunatati comunicarea cu partenerul, cam latenta in ultimele zile. Intre timp, la munca, a sosit momentul sa intocmim un bilant onest la sfarsitul anului.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.