Alerta METEO. Vremea se schimba radical.

Alerta METEO. Meteorologii au emis mai multe atentionari de Cod galben, valabile in urmatoarele ore pentru noua judete din Romania.

Alerta METEO: judetele afectate de codul galben

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis in aceasta seara noi avertizari de Cod galben de vant puternic, valabile in orele urmatoare in localitati si zone din noua judete, potrivit  Agerpres.

Conform informatiilor transmise de  meteorologi, pana la ora 23:00, in judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara (zona de munte) se vor semnala intensificari ale vantului care vor depasi local la rafala 55-65 km/h, izolat 75 km/h, iar pe crestele montane 80-90 km/h. In judetele Gorj si Valcea, vantul va atinge la rafale 90 – 100 km/h.

Publicitate

De asemenea, in judetele Teleorman, Olt, Dolj si Sibiu se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale ce vor atinge, local, 55-65 km/h.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioada de maximum 6 ore.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.