Nicolae Botgros, dupa o luna de stat la Terapie Intensiva: ”Am urlat ca un caine”

Nicolae Botgros a fost externat, in sfarsit, dupa ce a stat intubat din cauza noului coronavirus.  Artistul a fost internat la ATI in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau.

Din cauza problemelor de sanatate pe care le avea si a varstei inaintate, medicii au fost rezervati .

La scurt timp dupa ce a fost declarat negativ, Nicolae Botgros a fost externa. Acesta a marturisit ca luna petrecuta in spital a fost extrem de grea. Artistul nu si-a putut vedea familia pe perioada cat a fost internat..

”Am urlat ca un caine saptamanile astea! Stii cum e sa urli ca un caine? In singuratate si izolare totala? Nu mi-am vazut familia, copiii, de o luna… mi-era tare dor de oameni. De oameni imbracati altfel decat medicii. Dar am inteles ca Dumnezeu ma iubeste! Aveti grija de voi!”, a declarat Nicolae Botgros dupa ce a iesit de la terapie intensiva.

Publicitate

Artistul va fi monitorizat in continuare

”El va fi monitorizat in continuare la domiciliu de catre medicii de familie”, a declarat Dorina Arsene, purtatoarea de cuvant a Institutului de Medicina Urgenta.

Citeste si articolul :   Durere fara margini la Suceava. O mama a 17 copii, inmormantata de zeci de persoane

Potrivit spuselor sale, starea de sanatate a maestrului va fi monitorizata, in continuare, la domiciliu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.