Scandal mare intre Dan Bittman si Lucian Mandruta

Declaratiile solistului Dan Bittman au impartit tara in doua tabere. Una il sustine pe solist, alta il critica pentru declaratiile sale vizavi de pandemia de coronavirus.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie sa suport si alertele astea penibile si mincinoase pe telefon! Cand iesim, baieti si fete?!”, este comentariul care a lansat o avalansa de alte pareri.

Fostul prezentator i-a dat replica lui Dan Bittman

“M-am gandit sa-i scriu si lui Dan Bittman, cum i-am scris lui Cristi Puiu si sa-i spun ca muzica lui e un lux. Dar nu e. E un bun de prima necesitate, altfel nu o cumparau atatea primarii inainte sa repare tevile de apa”, a scris Lucian Mandruta pe pagina sa de Facebook.

Divergentele nu s-au oprit aici

“Nu vreau sa ajung la mana unuia ca Lucian Mindruta, sa imi dea el lectii de etica si ce inseamna arta. Este un om marunt si cred ca a spus si acum ceva despre mine.

Mi-e mila de mintea lui slabuta, pentru ca aici este vorba despre cat poate mintea ta sa duca ca om si cetatean. De oameni ca el imi e mila, oameni care spun ca sunt abonat la banii publici si ca sunt si pesedist. Mai este o colega de presa cu dumneavoastra, Oana Stanciulescu, Oana nu stiu cum, la fel.

Citeste si articolul :   Ciprian Marica, declaratia oficiala dupa aparitia filmuletului pe internet

Oameni care nu gandesc. Oameni care au spus foarte multe lucruri urate despre mine fara sa am vreun drept la replica. Trebuie pus la punct acest individ (n.r Lucian Mindruta). Este inadmisibil ceea ce face”, A spus Dan Bittman intr-un interviu pentru Fanatik.

Contactat de sursa citata mai sus, Lucian Mindruta a dorit sa-i transmita cantaretului un mesaj scurt si concis.

„Am o singura propunere pentru Dan Bittman: el canta. Eu scriu. Si sa lasam medicii sa se pronunte si nu se mai supara nimeni”, a declarat Lucian Mindruta

Autor