George Burcea si Viviana Sposub, primele declaratii: ”Noi pornim…”

George Burcea si Viviana Sposub, au fost depistati cu noul coronavirus. Acum, cei doi locuiesc impreuna pe perioada izolarii. Viviana si George au avut prima aparitie la Vorbeste Lumea, unde au facut cateva declaratii.

„Am descoperit, din greseala, ca sunt infectat. Duminica spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a tinut o zi, dupa care nu am avut nimic”, a spus George Burcea.

”Imediat dupa ce am aflat rezultatul lui George, mi-am facut si eu testul, pentru ca noi am cam petrecut timpul impreuna. Important este ca suntem bine, deocamdata nu avem simptome, stam izolati, ne-am anuntat familiile”, a mentionat Viviana.

De ce s-au mutat impreuna

Publicitate

”Noi nu locuim impreuna, dar eu stau in apartament cu nasul celui de-al doilea copil si am decis sa nu riscam sa-l infectam!”, a spus George.

Articolul continuă după reclame

”Mi-e teama ca nu am stat in viata mea doua saptamani, legate, cu un barbat”, a completat Viviana.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida pusa la zid de CNA. Inca o amenda pentru Antena 1: „Degradare umana"

”Noi credem ca toata lumea ne iubeste”, a raspuns George cand a fost intrebat despre ce parere area vizavi de discutiile pe tema relatiei dintre el si Viviana.

”Ne tine mama la curent. Mama e fericita ca eu sunt fericita si, cu siguranta, il apreciaza foarte mult pe George”. a spus Viviana.

”Ma bucur de ceea ce mi se intampla si vreau sa traiesc prezentul”, a spus George.

”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul sau. Si alegem sa ne bucuram de prezent. Nu ma deranjeaza diferenta de vasta dintre noi. Nu asta conteaza. Este o diferenta de varsta de 10 ani intre noi”, a spus Viviana.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.