Viorica de la Clejani s-a operat! Cum se simte acum

Dupa problemele si scandalurile generate de comportamentul Margheritei, Viorica de la Clejani a trecut prin momente grele. Cantareata a dezvaluit la Acces Direct ca a trecut printr-o interventie chirurgicala. Mai exact, Viorica a suferit o interventie chirurgicala la ochi, dupa ce a fost diagnosticata cu cataracta.

Cum se simte acum!

”Cu ochisorii sunt bine, am avut si eu o interventie, am facut o operatie de cataracta. A iesit cu bine, mai am putin pana vad clar, clar de tot”, a raspunsa Viorica de la Clejani, atunci cand a fost intrebata despre starea sa de sanatate!

Solista a mai spus ca are probleme si cu dantura, iar acum trebuie sa mearga la medicul stomatolog. Astfel, Viorica de la Clejani trebuie sa scoata din buzunar sume destul de mari, dar nu poate sa nu rezolve problema dintilor.

Publicitate

”Trebuie sa repar ”gardul” din gura, trebuie sa imi fac dantura. Costa cam scump sa-ti faci dantura in ziua de azi. Am niste probleme mai grave si trebuie sa le rezolv. ”, a spus ea la Antena 1.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca a dezvaluit totul: "Nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani"

Clejanii au trecut prin probleme destul de mari, dupa ce Margherita a reusit sa provoace scandaluri uriase la iesirile in public. Tanara a fost prinsa sub influenta substantelor halucinogene si risca chiar si inchisoarea. De asemenea s-a aflat ca si fiul lui Ionica si Viorica a avut de-a face cu drogurile, dar in cazul acestuia lucrurire se pare ca s-au cam rezolvat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.