Apelul unei paciente cu COVID-19: “daca maine ati fi depistat cu coronavirus si starea de sanatate s-ar agrava, cat de dispusi ati fi sa va internati in asa conditii”.

Bolnavii de COVID care ajung in unitatile medicale pentru a se vindeca dau de conditii inumane. Hrana pe care o primesc este sub limita decentei. Personalul le ofera parizer si gem, iar totul insumat nu depaseste suma de 10 lei. Una dintre paciente a povestit ce se intampla cu adevarat.

Femeia a declarat ca a stat doar 9 zile in spital, iar toata experienta a marcat-o profund.

“M-am gandit mult daca sa fac sau nu postarea asta, pentru ca am tot vazut tot felul de comentarii la alte postari pe subiect si sunt aprope sigura ca voi intra in polemici..
Dar imi doresc sa vada cat mai multa lume fata nevazuta a unui spital suport covid din Timisoara ( oras cel putin teoretic mai dezvoltat decat media celor din Romania ).

As vrea ca imaginile sa ajunga si la domnii care ne “conduc” si sa isi dea raspuns macar pentru ei la urmatoarele intrebari (stiu ca mie nu imi va raspunde nimeni niciodata) :
– daca maine ati fi depistat cu coronavirus si starea de sanatate s-ar agrava, cat de dispusi ati fi sa va internati in asa conditii..

– cat de comod v-ar fi sa faceti dus intr-un loc cel putin spus infect
– v-ar ajunge o felie de parizer, o lingurita de margarina si o bucatica de ardei pentru micul dejun? In conditiile in care ai nevoie de o alimentatie sanatoasa, consistenta si bogata in nutrienti pentru ca organismul sa se refaca cat mai repede.

Citeste si articolul :   Focar de Covid 19 intr-o fabrica de textile din Sibiu. 23 de persoane au fost testate pozitiv

– e normal ca pentru un intreg palier sa fie doar o toaleta pentru femei si una pentru barbati? ( care arata intr – un mare fel)
– e normal in conditiile actuale sa astepti 3 ore si ceva pentru o ambulata?
Iar lista de intrebari poate continua… Dar imagine vorbesc de la sine.

Postarea asta o dedic tuturor celor din lista mea care inca cred ca toata povestea cu coronavirus este fabricata si de fapt el nu exista… Macar sa nu mai puteti spune ca “eu nu cred pentru nu cunosc pe nimeni care a avut”.

Sunt exemplul faptului ca virusul te poate baga in spital chiar daca esti tanar si nimeni nu iti ofera nici o garantie ca vei avea o forma usoara daca nu ai alte boli asociate.
Multa sanatate tuturor, si daca nu va pasa de voi, ganditi-va macar la cei dragi voua care poate sunt mai vulnerabili si macar pentru ei respectati masurile de siguranta impuse.

Citeste si articolul :   Andreea Esca, la spital cu cei doi copii. Ce se intampla in familia stiristei ProTV

P. S. Ma inclin in fata personalului medical, singurii care mi-au dat speranta in aceste 9 zile ca poate candva ne vom face bine.

Later edit : Astazi m-am externat iar starea mea de sanatate este buna”, spune femeia.

Autor