O femeie casatorita trebuie sa ramana o sotie, nu sa se transforme intr-o mama

Sa zice ca sunteti o femeie casatorita, l-ati gasit pe el, v-ati unit destinele si de acum incolo vi se pare cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

E minunat sa ganditi asa, dar pentru a avea mereu casnicia la care visati, ar trebui sa fiti atente la unele lucruri. Iata ce nu trebuie sa faca niciodata o femeie casatorita.

Nu vorbiti pe ton ridicat!

Un lucru esential de care trebuie sa tina seama o femeie este ca nu-si va rezolva niciodata problemele cu sotul sau daca ii va vorbi acestuia pe un ton ridicat.

Barbatii nu suporta asa ceva, indiferent de cat de mult v-ar iubi. Pe de alta parte, incetati sa va plangeti tot timpul pentru tot felul de lucruri care nu merita bagate in seama si nu daca va doriti ceva, spuneti. Sunt putini cei care va ghicesc gandurile si poate sotul vostru nu face parte din categoria acelor persoane. Incetati sa-l faceti tot timpul gelos, pentru ca la un moment dat se poate intoarce roata si sigur nu va va conveni.

Nu in ultimul rand, fiti sotie, pentru ca de-asta v-a luat si nu va transformati intr-o mama mult prea grijulie si mult prea protectoare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Razvan Miulescu

Cu o experienta de peste 7 ani in jurnalism, Razvan este in acest moment editor al site-ului fabricatinromania.info. Printre publicatiile la care a activat amintim: andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionat de economie si sport, insa adora si natura si tot ceea ce ofera natura pentru omenire.