Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins la doar 44 de ani

Doliu in lumea medicala din Romania. Noul virus face victime in randul cadrelor medicale. De aceasta data, un medic din Timisoara a decedat dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Cristian Milicin avea 44 de ani si se infectase cu SASR-CoV-2 in urma cu trei saptamani, informeaza opiniatimisoarei.ro. Treptat, starea lui de sanatate s-a degradat, acesta fiind internat in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara. De cateva zile, barbatul era intubat.

Un medic din Timisoara, diagnosticat cu COVID-19, a decedat

Anuntul a fost facut de Raul Patrascu, managerul Spitalului Judetean Timisoara, chiar pe pagina sa de Facebook.

Articolul continuă după reclame

Managerul a tras si un semnal de alarma”pentru acei inconstienti care nu «cred» in acest virus nemernic”.

Publicitate

”Astazi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tanar, de doar 44 de ani, care activa in propria clinica, din cauza COVID-19, infectat in urma cu mai putin de 3 saptamani. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic si sanatos, mereu dispus sa ajute pe cei din jur.

Citeste si articolul :   Anunt de ultim moment: Vor plati cei nevaccinati spitalizarea?

E un eveniment oribil ce ne loveste pe toti ca un traznet si inca un mesaj pentru acei inconstienti care nu in acest virus nemernic. Intreg colectivul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Pius Brinzeu” Timisoara este alaturi de familie. Sincere condoleante din partea tuturor. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a fost mesajul postat de managerul Spitalului Judetean Timisoara pe Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.