Sfatul Astrologului pentru ziua de 28 august 2020. Berbecii trebuie sa fie calmi, Gemenii sa nu acorde increderea oricui

Sfatul astrologului pentru toate semnele zodiacului te va ajuta sa petreci o zi de vineri linistita si profitabila.

Ziua este favorabila pentru a incepe o noua afacere – orice proiect inceput in aceasta zi va aduce cu siguranta succes.

Berbec (21.03 – 20.04)

Buna dispozitie care te va insoti chiar de dimineata trebuie protejata – mai ales daca considerati ca vor exista un numar suficient de mare de persoane care vor sa-ti strice ziua. Nu reactionati agresiv.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Atunci cand comunicati cu ceilalti, nu trebuie sa va bazati pe inspiratia de moment, este mai bine sa va ganditi in avans la tactica necesara in fiecare caz specific – in acest fel puteti converti orice interlocutor la credinta voastra.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Astazi – asa cum, apropo, si intotdeauna – este nedorit sa ai incredere in persoane necunoscute: printre ei pot exista escroci al caror obiectiv este sa te insele. Atentie cui ii acorzi increderea.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 29 martie 2024. Se schimba macazul la inceput de weekend. Doua zodii sunt puse la zid, iar trei primesc vesti grozave

Rac (22.06 – 22.07)

Ziua iti promite o multime de surprize placute – principalul lucru este sa fii intr-o dispozitie pozitiva dimineata si sa accepti recunoscator tot ceea ce iti trimite soarta.

Leu (23.07 – 21.08)

Este recomandat sa-ti dedici timpul liber de la munca familiei tale: in ultima vreme, oamenii apropiati nu te-au vazut atat de des pe cat si-ar dori, asa ca este timpul sa iti platesti datoriile.

Publicitate

Fecioara (08.24 – 09.23)

Puteti lua decizii importante – principalul lucru este sa nu o faceti nimic in graba, fara sa va ganditi la toate consecintele posibile si fara sa luati in considerare toate avantajele pro si contra, in caz contrar este usor sa gresiti.

Balanta (24.09 – 23.10)

Oamenii din jurul tau te vor percepe ca pe un guru ale carui sfaturi sunt de mare valoare – incearca sa nu-i dezamagesti pe cei care se indreapta catre tine pentru ajutor.

Citeste si articolul :   Horoscop 12- 17 ianuarie 2021. Vesti minunate pentru cei nascuti sub semnul Varsatorului

Scorpion (24.10 – 22.11)

Atunci cand stabiliti relatii cu oamenii, folositi regula psihologilor care, in orice situatie, intrebati: „Vreti sa vorbiti despre asta?”: Problemele care au aparut pot fi rezolvate doar discutand despre ele.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Daca simtiti lipsa de energie, renuntati la o munca extra-urgenta si luati-va putin timp pentru odihna – va dura foarte putin timp pentru a va recastiga forta.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Dorinta de a-i ajuta pe cei dragi care au aparut in aceasta zi nu trebuie suprimata, ci pretuita: faptele nobile vor avea un efect benefic asupra vietii tale in viitorul apropiat.

Varsator (21.01 – 18.02)

Ziua este ideala pentru rezolvarea unei probleme care te deranjeaza destul de mult timp: astazi vei putea gasi o modalitate de rezolvare rapida si usoara.

Pesti (19.02 – 20.03)

Este de dorit – desigur, daca este posibil – petrecerea acestei zile acasa: energia peretilor casei va permite nu numai sa te relaxeze, ci si sa se adapteze la o munca fructuoasa.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.