Doliu in lumea sportului. S-a stins fulgerator la doar 40 de ani

Doliu in lumea sportului. Emil Jula, fost atacant in Liga 1 si Bundesliga, a decedat in aceasta dimineata, la varsta de 40 de ani.

Emil Jula s-a stins in urma uni infarct, in Germania, la doi ani dupa ce s-a retras din sportul care l-a consacrat. Informatia cu privire la decesul fostului atacant a fost confirmata de oficialii celor de la U Cluj. Emil Jula a evoluat la acest club intre 1998 si 2006 si, ulterior, intre iulie si septembrie 2014.

Emil Jula a suferit un infarct. Barbatul avea 40 de ani!

Jula Nascut s-a nascut si a crescut la Cluj, unde a evoluat in perioada 1998-2006 la Universitatea, iar ulterior a plecat la Otelul Galati, unde a stat doua sezoane. In 2007, el a facut parte din echipa care castiga Cupa Intertoto.

In 2008, atacantul a fost transferat de Energie Cottbus, formatie la care a strans 100 de meciuri, 29 de goluri si 24 de pase decisive, 27 dintre aceste partide fiind in Bundesliga.

Citeste si articolul :   Romania, zguduita de doua cutremure. Unde s-au produs si ce magnitudine au avut

Tot in Germania, Jula a mai jucat pentru MSV Duisburg si VfL Osnabruck. In 2013, dupa ce a avut o experienta si in Cipru, la Anorthosis, clujeanul s-a intors in fotbalul romanesc, la Ceahlalul Piatra Neamt, unde a stat un sezon, inainte sa se intoarca la U Cluj, respectiv Otelul.

Autor