EXCLUSIV. Horoscop septembrie 2020 – zodia Berbec

Horoscop septembrie pentru Berbec. In septembrie, Berbecul va aduce in prim-plan relatia de munca si de echipa. Nu refuzati sa ajutati colegii, datorita acestui lucru puteti corecta ceva in relatia voastra.

Pastreaza-ti cuvantul, dar nu promite ceva care iti va fi greu sa indeplinesti mai tarziu. Rutina de la munca iti va pune nervii la incercare, in septembrie si este posibil sa doriti sa va schimbati domeniul de activitate.

Pentru a impiedica acest lucru sa se intample, gandeste-te la atitudinea superiorilor fata de tine. Nu va faceti probleme din senin.

Aceasta perioada este buna pentru a lucra la propriile neajunsuri.

Fii creativ, schimba-te si situatiile din jurul tau se vor schimba cu viteza sunetului.

Berbec zile favorabile in septembrie 2020:

5, 6, 8, 14, 18, 19, 24, 29.

Cariera Berbecului si finantele in septembrie 2020

Inceputul lunii septembrie 2020 pentru Berbec va fi fara prea multe evenimente.

Totusi, acest lucru nu inseamna ca poti abandona totul si sa tratezi problemele oficiale fara interes. Daca Berbecul nu se va lasa pe tanjeala in aceasta perioada si se va implica activ, atunci in perioada 11 – 16 septembrie vor veni rezultatele mult asteptate. Unele sub forma de incurajare din partea autoritatilor, iar altele sub forma unei oferte tentante intr-o afacere interesanta.

Citeste si articolul :   Calendarul previziunilor lui Nostradamus pe ani: "Un val de dezastre naturale va lovi intreaga lume"

Ultima decada a lunii septembrie 2020 va aduce Berbecului o noua evolutie a initiativei creative – reformele si transformarile vor deveni elementul tau.

In ceea ce priveste finantele, inceputul lunii septembrie nu indeamna Berbecul la cheltuieli active sau investitii profitabile. Cel mai probabil, va trebui sa mai astepti. La sfarsitul lunii, Berbecul va fi rasplatit. Principalul lucru este sa nu treci pe langa indiciile destinului.

Viata personala a Berbecului in septembrie 2020

Motto-ul din septembrie 2020 pentru Berbec este: rabdare si munca. Pentru cei care apreciaza relatiile, este mai bine in aceasta perioada sa stea linistiti. Priveste situatia din exterior, poate cei dragi au dreptate in ceva. Nerabdarea se poate transforma in probleme pe termen lung pentru tine. Un pas in lateral va fi echivalent cu o evadare. Cei care sunt prea ocupati si isi petrec cea mai mare parte a timpului la serviciu pot avea o poveste de birou. Amintiti-va insa ca toate acestea vor avea loc sub ochiul atent al colegilor. In a doua jumatate a lunii septembrie, Berbecul trebuie inconjurat cu grija si atentie speciala a celor dragi. Va vor fi recunoscatori.

Citeste si articolul :   Rune Septembrie 2020. Sagetatorii au parte de toate bucuriile vietii, Berbecii trec prin momente dificile

Nu ratati ocazia de a corecta neintelegerile anterioare cu familia. Copiii, in septembrie, vor necesita mai multa atentie decat de obicei. Ai rabdare cu ei.

Sanatatea Berbecului in septembrie 2020

In prima decada a lunii septembrie 2020, este mai bine ca Berbecul sa se adapteze imediat la respectarea regimului zilnic.

Acest lucru va va ajuta sa acumulati energie pozitiva. Acordati o atentie deosebita calitatii mancarii. Incercati sa va respectati dieta. Mancati alimente care sunt usor absorbite de organism.

In septembrie, pentru Berbec, de ademenea, se pot agrava bolile cronice. Incepeti tratamentele preventive din timp. Acest lucru este valabil mai ales pentru raceli si boli virale.

Mersul in aer curat, la piscina sau sauna va va ajuta sa va pastrati corpul intr-o forma buna si sa reziste usor la stres.

Autor