O femeie in varsta de 34 de ani si-a gasit sfarsitul dupa ce a combinat doua produse de curatat

Celia Seymour, o tanara de 34 de ani, din Anglia, a decedat dupa ce a facut curatenie in baie.  Femeia a inceput sa aiba dificultati de respiratie si apoi sa prabusit. Mama ei devastata de durere ii indeamna pe oameni sa nu amestece inalbitor cu alte produse.

Mama Celiei este inca socata dupa decesul fiicei sale care s-a prabusit in timp ce curata podeaua baii, dupa ce a inhalat vapori de la inalbitor.

Celia Seymour a inhalat vapori de la inalbitor in timp ce spala podeaua din baie.

Fanara a inceput sa aiba dificultati de respiratie cand a terminat de spalat si a trebuit sa fie dusa la spital, relateaza My London .

Vaporii rezultati i-ar fi produs tinerei un atac de astm sever, care i-a si provocat decesul.

Celia, care era cunoscuta sub numele de Leah Seymour, a fost managerul Atlantico Hand Hand Wash, in Betchworth, in Surrey.

Proprietarul spalatoriei auto a spus ca domnisoara Seymour, care lucrase acolo timp de cinci ani si cu el timp de opt, facea parte din familie.

Citeste si articolul :   Curatarea naturala a baii cu 3 ingrediente de casa, usor si ecologic

Julie, mama tinerei a spus ca serviciul de pompieri a confirmat cele doua produse de curatare – inalbitor si altul care ar fi putut fi curatator de toaleta – au reactionat, producand un gaz si declansand un atac sever de astm.

Autor