Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Ciolacu a facut anuntul: “Este timpul sa plecati acasa sau la puscarie”

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Marcel Ciolacu, Presedintele interimar al PSD, a anuntat ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului luni, 17 august.

„Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a va mentine la putere ati sabotat intersul romanilor. Dar gata, va ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca Romania sa se scufunde in incompetenta patronata de Guvernul pe care il conduceti. Pe 17 august PSD va depune motiunea de cenzura. Consideram ca este timpul sa plecati acasa sau la puscarie in functie de faptele fiecaruia”, a declata Ciolacu, in Parlament.

Publicitate

Marcel Ciolacu a criticat Guvernul pentru achizitiile facute in perioada starii de urgenta.

„Toate achizitiile facute in perioada de urgenta au respectat acelasi tipar: de cea mai proasta calitate si la preturi umflate. Problema e ca unele nu au ajuns nici acum in Romania. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ati platit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elvetia? Cum sprijinul lui Iohannis ati distrus pas cu pas Romania. Sute de mii de intreprinzatori au afacerile inchise, milioane de romani au fost lasati fara acces la sistemul sanitar.”, a mai spus Ciolacu.

Potrivit surselor motiunea de cenzura care va fi depusa luni, 17 august, va fi citita joi, pe 20 august. Votul pentru demiterea Guvernului urmeaza sa fie dat in perioada 24-28 august.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.