Vestea care schimba totul! Bill Gates a facut anuntul. Cand se termina pandemia de Covid-19

Bill Gates, omul de afaceri care a finantat descoperirea unui vaccin, spune ca este optimist in ceea ce priveste tratamentul pentru Covid-19.

Filantropul miliardar Bill Gates avertizeaza de ani buni despre amenintarea unei pandemii.

Tot el mai spune ca are certitudinea ca pandemia de coronavirus va fi sub control la sfarsitul lui 2021 pentru tarile dezvoltate si in 2022 pentru tarile in curs de dezvoltare.

Miliardarul este optimist in ceea ce priveste gasirea unui tratament eficient pentru Covid-19 si crede ca pandemia va ajunge, in cele din urma, la un sfarsit.

“Din pacate, finalul acesta este inca la cel putin un an distanta”, a declarat pentru Steven Wired lui Wired .

„Inovatiile in ceea ce priveste diagnosticarea, noile metode de tratament si vaccinurile sunt de-a dreptul impresionante. Si asta ma face sa cred, ca pentru tarile bogate, am putea, in mare, sa punem capat pandemiei pana la finalul anului 2021, si, pana la finalul anului 2022, pentru tarile aflate in curs de dezvoltare”, a declarat Bill Gates.

Citeste si articolul :   OFICIAL! Se interzic zborurile din Marea Britanie.

Gates spune ca se teme ca in tari precum Rusia si China, presiunea de a avea un vaccin este atat de mare incat autoritatile ar putea permite administrarea de vaccinuri inainte ca ele sa fie sigure si eficiente.

Intre timp, Gates prezice ca vom trai cu acest virus si la toamna si la iarna. Se pare ca acest virus nu este sezonier.

Autor