Neti Sandu, horoscop de vineri. Zodiile care primesc vesti extraordinare

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul are vesti bune pentru multe zodii. Afla daca si tu te numeri printre ele. Preciziuni pentru toti.

Ce spune Neti Sandu

HOROSCOP BERBEC

E posibil sa va faca o vizita niste rude apropiate, surori, verisoare, cumnate si sa puneti umarul la un eveniment de familie. Se poate sa reamenajati un coltisor de casa, ori poate in gradina construiti un foisor, montati o piscina, creati un spatiu de relaxare.

Publicitate

HOROSCOP TAUR

Poate urmati niste cursuri on line, va duceti la un interviu si o sa fie cu succes – poate semnati un contract. E posibil sa luati niste bani din urma si sa mai achitati din facturile mari, si sa mai puneti deoparte si ceva banuti pentru momentele mai delicate.

HOROSCOP GEMENI

E posibil sa aflati ce simte pentru voi fiinta pe care o iubiti si sa luati impreuna o decizie pe termen – nelimitat – sa va casatoriti. Se poate sa primiti bani, cadouri, ceva care sa va recompenseze pentru o munca suplimentara, si sa fie incurajator pentru mai departe.

Citeste si articolul :   Horoscop 18 martie 2024. Vesti bune pentru patru zodii

HOROSCOP RAC

O sa faceti rost de niste bani, poate pentru c-o sa lucrati in regim de colaborare si e posibil sa plecati vreo cateva zile pe undeva. Se rezolva din mers o serie de lucruri pentru care v-ati zbatut vreme indelungata si o sa faceti progrese la slujba, la scoala, o sa luati vreun premiu.

HOROSCOP LEU

Poate va pregatiti de o plecare pe o perioada mai mare de timp si o sa luati niste decizii legate de casa, de cei pe care-i lasati aici. O sa fie din nou mult de lucru la serviciu, e un efort in salturi, dar o sa iasa totul – ca la carte si-or sa vina si banii, cat de curand.

HOROSCOP FECIOARA

O sa va puteti asocia cu niste oameni ca sa aveti un randament si mai bun la slujba si o sa iasa ceva de calitate. Poate va-ncumetati sa bateti pe la alte usi, sa va gasiti un serviciu convenabil, c-aveti nevoie de bani si fara o negociere prealabila, poate nu veti primi suma dorita.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic,1 martie 2021. Iata cum incep primavara toate zodiile

HOROSCOP BALANTA

Sunt lucruri, produse, cu care va puteti face reclama si sa va asigurati un castig cu care sa faceti fata cheltuielilor suplimentare. Se poate s-aveti o problema juridica de rezolvat si o sa cereti sfaturi ca sa va aparati niste drepturi, poate va angajati un avocat care sa va reprezinte.

HOROSCOP SCORPION

O sa legalizati niste acte, unele or fi expirat si le reactualizati ca sa va puteti deplasa incolo si-ncoace. Poate va interesati la banca de un credit, de amanarea unor rate, ca sa va descurcati cu celelalte lucruri pe care le-aveti de platit, sa nu ramaneti in pana de bani.

HOROSCOP SAGETATOR

Cu sanatatea stati destul de bine, poate-ati tinut vreo dieta si-ati mai eliminat din probleme. e cineva care vrea sa colaborati fie la serviciu, fie in particular, poate e o activitate de timp liber si care v-ar aduce satisfactii morale.

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.