Protest in Piata Victoriei. Sute de oameni, fara masti de protectie, manifesteaza impotriva legii carantinarii

Protest in Piata Victoriei din Bucuresti fata de restrictiile impuse de Guvern. Aproximativ 200 – 300 de oameni au venit in Piata Victoriei fara masti de protectie, scandand impotriva legii carantinarii si izolarii. Oamenii striga ”Jos dictatura!”.

Manifestatia impotriva legii carantinarii si izolarii a inceput la ora 18:00. Jandarmii incearca sa ii convinga pe oameni sa plece si ii avertizeaza ca vor fi amendati. Majoritatea protestatarilor sunt adeptii teoriei conspiratiei.

Ce spun cei care protesteaza

Oamenii spun ca nu exista noul coronavirus! Multi dintre ei contesta existenta virusului si se opun masurilor de carantinare si de izolare. Spun ca acestea sunt neconstitutionale.

Publicitate

Intregul protestea fost organizat pe retelele de socializare.

Protestatarii nu respecta masurile de protectie: incalca distanta ceruta de autoritati, nu poarta masti de protectie, se imbratiseaza si socializeaza in grupuri mari.

„Jos dictatura!”, „Demisia!” se striga in Piata Victoriei.​

Legea carantinei se va dezbate luni

Citeste si articolul :   CTP da de pamant cu Diana Sosoaca: „A venit sa apara la TV si sa se imbranceasca cu oamenii de ordine"

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul de lege al Guvernului privind carantina si izolarea. Au fost depuse mai multe amendamente.  Senatul este forul decizional pe propunerea legislativa a Executivului.

Senatul urma sa dezbata sambata proiectul de lege, insa dezbaterea a fost amanata pentru luni.

Raed Arafat, secretar de stat: ”Am ramas cu carantinarea pentru persoanele potential infectate si aflate in perioada de incubatie. Iar izolare la persoanele incubate”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.