Fenomen meteo rar in Tulcea. Video

Un fenomen meteo extrem  a fost filmat in Romania in urma cu scurt timp. O tornada de nisip s-a format in judetul Tulcea, in aceasta dupa amiaza.

Videoclipul a fost apoi postat pe Facebook.

Judetul Tulcea, Greci 12 iulie

Publicitate

Publicitate

Maine vremea se va raci si in sud-estul teritoriului. Vor fi innorari temporar accentuate in sud si est, unde, mai ales in prima parte a zilei, se vor semnala averse, ce vor avea si caracter torential, insotite de descarcari electrice. Vantul va avea intensificari in special in estul tarii si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud-vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 6 si 16 grade.

In saptamana (13 – 19 iulie), valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice acestei perioade, in toate regiunile, dar mai ales in jumatatea nordica a tarii.

Citeste si articolul :   Ce se va intampla cu alocatiile, de la 1 iulie

In saptamana 20 – 26 iulie, temperatura aerului va avea valori usor mai coborate decat cele normale pentru acest interval in regiunile nordice, dar si usor mai ridicate in sud-est, iar in rest temperaturile medii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.