Un nou cutremur in Romania, in aceasta dimineata. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Un nou cutremur a avut loc in Romania. Seismul cu magnitudinea de 3,1 pe Richter s-a produs joi dimineata, la ora locala 4:11, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, conform informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adancime de 131 de kilometri.

Cutremurul s-a produs la 70 km Est de Brasov, 82 km Nord Est de Ploiesti, 111 km Sud de Bacau, 121 km Vest de Braila, 121 km Vest de Galati si 133 km Nord de Bucuresti.

“INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI INCDFP TRANSMITE:

Publicitate

In ziua de 02 Iulie 2020, la ora 04:11:07 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.1, la adancimea de 131km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 70km E de Brasov, 82km NE de Ploiesti, 111km S de Bacau, 121km V de Braila, 121km V de Galati, 133km N de Bucuresti, 153km NE de Pitesti, 184km E de Sibiu, 193km SV de Iasi, 198km N de Ruse”

Citeste si articolul :   Parintii sunt disperati si cer revenirea la scoala online la incidenta de 6 la mie: "Nu copiii sunt cei care trebuie sa plateasca"

Cel mai puternic seism din acest an s-a produs in data de 31 ianuarie, in judetul Vrancea, la o adancime de 121 de kilometri, si a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimtit si la Bucuresti.

„Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:
In ziua de 31/01/2020 la ora 03:26:47(ora Romaniei) s-a produs in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea un cutremur cu magnitudinea 5.2 pe scara Richter, la adancimea de 120km.
Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de V grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti(40km), Panciu(47km), Ramnicu Sarat(50km), Focsani(53km), Nehoiu(53km)”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.