Mihaela Radulescu, prima postare dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Felix Baumgartner!

Dupa aparitia zvonurilor despre despartirea Mihaelei Radulescu de iubitul sau, Felix Baumgartner, aceasta a clarificat situatia prin postarile pe care le pune pe Instagram.

Vedeta a luat o pauza de la lumea mondena cu ceva timp in urma, dar pentru a pune punct acestor zvonuri, Mihaela a postat o poza pe contul sau de Instagram cu iubitul sau in care acestea par foarte fericiti.

https://www.instagram.com/p/CB00F7hFWFJ/

Pauza pe care Mihaela Radulescu a luat-o de la mediul online, dar si din lumea mondena, a lasat fanii cu semne de intrebare , acestea crezand ca despartirea de Felix este cauza acestei pauze.

Publicitate

Publicitate

Pe contul sau de Instagram apar tot mai multe poze cu  ea si prietenul sau Felix. Acestea au o relatie de aproximativ 5 ani si par la fel de indragostiti si fericiti la ca inceput. Pozele cu cei doi pot pune capat acestor zvonuri, cei doi pozand foarte apropiati.

Desi au trecut prin mai multe certuri de-a lungul relatiei, Mihaela si Felix au reusit sa depaseasca fiecare moment greu din relatie, ramanand astfel impreuna.

Citeste si articolul :   Coronavirus: 1.490 de noi cazuri in ultimele 24 de ore, 111 decese raportate

In ceea ce priveste veniturile Mihaelei Radulescu, in 2018, potrivit informatiilor date de catre Ministerul de Finante, „Mihaela Radulescu SRL” a inregistrat o pierdere de 34.645 de lei. Iata ce incasari a avut vedeta in anii anteriori: 22.926 lei (in 2017), 206.844 lei (in 2016) si 58.879 lei (in 2015).

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.