Adela Popescu, prima declaratie de pe patul de spital: „Vreau sa fac o precizare foarte importanta…

Adela Popescu a ajuns de urgenta la spital dupa ce a acuzat dureri mari de stomac. Astazi, vedeta a intrat in direct si a facut prima declaratie.

”De vreo patru zile ma durea foarte tare stomacul si durerea se localizase undeva in partea dreapta si pe la 3 dimineata cand se vedea clar ca durerea creste si nu scade m-am prezentat la urgenta si m-am internat, pentru ca se pare ca am o inflamatie destul de puternica in partea dreapta, diagnosticul fiind de ilenita terminala.

Mai exact o inflamatie a tubului digestiv. Mi se administreaza antibiotic, vedem pana diseara cum stau lucrurile. Probabil o sa am o medicatie acasa. Medicii spera sa nu fie nevoie de o interventie medicala” a spus Adela Popescu.

Vedeta a fost testata si pentru COVID-19

Publicitate

adela pe patul de spital

„Vreau sa fac o precizare foarte importanta. Protocolul este sa se faca un test de Covid. Pe aceasta cale arat testul negativ la Covid”, a mai spus Adela Popescu de pe patul de spital in direct la emisiunea Vorbeste Lumea de pe ProTV

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.