Imaginile care fac inconjurul lumii. Un tanar isi cere in casatorie iubita inainte ca ea sa se stinga de cancer

Un tanar din Italia si-a cerut iubita in casatorie, fiind internata in spital in stare grava. Tanara a decedat dupa doua zile, potrivit  Corriere della Sera.

Cererea a avut loc in Fucecchio, Firenze. Edoardo Parisi, 32 de ani, din Fucecchio (Florenta) a intrat in spital si i-a cerut in mod surprinzator prietenei sale Chiara Giuntoli, bolnava in faza terminala, sa se casatoreasca cu el: „Am crezut ca acesta va fi momentul nostru”, a explicat el.

Chiara s-a stins din cauza complicatiilor tumorii cu care traia de doi ani.

Publicitate

”M-am gandit ca tu, cat timp ai fost bolnava, nu ai fost niciodata trista. Nu pentru ca nu intelegeai situatia, ci pentru ca stiai ca tristetea ta m-ar fi afectat si pe mine. Ai zambit mereu si ai luptat. (…) Acum stiu ca daca dragostea e adevarata, nimic nu poate desparti doua persoane facute pentru a fi impreuna. Te iubesc!”, a scris Edoardo pe contul sau de Facebook.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.