Dupa Marcel Pavel, Ozana Barabancea, depistata cu noul virus. Ce spune artista

Miercuri seara, Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 si transportat cu izoleta la spitalul “Matei Bals”, unde a inceput tratamentul impotriva virusului.

Ozana Barabancea, jurata la emisiunea “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a fost internata in timpul zilei de azi. In urma testului pe care aceasta l-a facut, reiese ca si ea este infectatata cu coronavirus.

Aceasta de afla momentan intr-o rezerva a Sectiei pentru copii a spitalului “Matei Bals”. Unitatea medicala nu mai dispune de locuri destinate adultilor, scrie gandul.ro.

Publicitate

Acum cateva zile, Marcel Pavel a interactionat cu colegii sai de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, printre care se afla si Ozana Barabancea. Acestora li s-a recomandat izolarea timp de 14 zile sau testul.

Publicitate

”Nu vreau sa fac nicio declaratie! Nu mai insistati!”, a spus Ozana Barabancea.

”Astazi pentru Stars nu vom filma absolut nimic. Exista o suspiciune de Covid la un invitat care a fost la Antena Stars la platou si de aceea s-a luat aceasta decizie. Urmeaza sa aflam mai multe detalii mai tarziu”, se arata un mesaj pe unul dintre grupurile Antenei Stars.

Citeste si articolul :   Romania, zguduita de doua cutremure. Unde s-au produs si ce magnitudine au avut

In afara de Ozana Barabancea, mai multe vedete sunt posibil infectate cu COVID-19, mai ales ca Marcel Pavel, concurent la ”Te cunosc de Undeva”, a intrat in contact cu atatia oameni in timpul emisiunilor din care a facut parte.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.