Cine o inlocuieste pe Emily Burghelea, dupa scandalul cu Vulpita! Este o surpriza pentru toata lumea: „Ati vrea sa se deschida poarta…”

Cu putin timp in urma a fost data vestea despre cine o va inlocui pe Emily Burghelea pe postul de asistent TV.

In urma cu 2 zile, Emily si-a dat demisia de la Acces Direct, lasand in urma un scandal care este departe de a se incheia. Noi detalii au iesit la iveala despre fosta asistenta.

Fostii colegi ai lui Emily Burghelea au spus ca aceasta a fost data afara, nu ca si-ar fi dat demisia, asa cum sustine ea.

Acum, ca postul de asistent TV la emisiunea Acces Direct este liber, cu totii se intreaba cine o va inlocui pe Emily.

„Emily a fost data afara. Si…da, se va spune maine, in emisiune. Eu, in calitate de prieten al Veronicai, nu as fi acceptat asa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci cand a jignit-o, sa nu o mai faca. Am primit cateva mesaje sa plec si eu. Adevarul intotdeauna iese la iveala. Nu am fost pus de Acces Direct sa fac un live, aici e contul meu personal si vorbesc despre ce vreau eu.

Citeste si articolul :   Dr. Rafila, anunt ingrijorator. Epidemia de coronavirus ar putea dura aproximativ doi ani

Nu tin cu Emily. Veronica nu a fost agresata de Viorel, eu si Doina am fi fost primii care am fi aflat asta si am fi luat masuri. Vorbim mereu cu ei, ne suna, ii sunam si noi si suntem prieteni si avem o legatura apropiata. Ei sunt straini de Bucuresti, e bine sa aiba prieteni.

Poate e loc si de un asistent, ati vrea sa se deschida poarta si pentru un asistent?” a spus Radu Rotaru intr-un live pe Instagram.

Autor