Oana Zavoranu, cuvinte revoltatoare la adresa lui Costin Marculescu: “Cand te crezi buricul pamantului…”

Costin marculescu a avut un sfarsit tragic. La aproape 51 de ani, actorul a fost gasit fara suflare in locuinta sa din Bucuresti. Dupa ce s-a stins, apropiatii actorului au facut diverse declaratii. Printre acestia se numara si Oana Zavoranu. Vedeta a spus ca nu a mai vorbit cu el in ultima perioada, dar cunostea faptul ca avea mari probleme financiare.

Din spusele Oanei Zavoranu, Costin Marculescu nu ar mai fi avut bani nici macar pentru mancare sau  lumina. Tot Oana mai spune ca actorul traia in trecut si ca bea.

„Eu stiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar stiam prin ce trece. Lui Costin ii placea sa fie in centrul atentiei. Faptul ca a ramas fara firma, agentia de manechine, l-a marcat foarte tare. El nu mai avea bani. Si nu ma refer la fite, nu avea bani de mancare, de lumina. Eu ii spuneam mereu sa nu mai traiasca in trecut, din amintiri. Actoria era un subiect sensibil pentru el’, a declarat Oana.

Citeste si articolul :   Dan Capatos spune adevarul despre moartea actorului Costin Marculescu

Actorul traia din amintiri si nu facea nimic pentru a-si reveni

„Eu cred ca din cauza bauturii a avut diverse probleme, intrase in niste conflicte. Daca ramai ancorat in trecut si te crezi buricul pamantului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu sa fie puternic, ca e barbat”, a spus Oana Zavoranu pentru Romania Tv.

Costin Marculescu a avut discutii aprinse cu Marioara Zavoranu, mama Oanei.

„De ce i-ai spus Oanei ca e c***a?’, a fost una dintre intrebarile Marioarei.

„Am spus asta acum un an. In DEX scrie ca asa se cheama o femeie care duce o viata destrabalata sau comite adulter’, i-a raspuns Costin.

In anul 2014, Oana Zavoranu l-a acuzat pe Costin Marculescu ca o defaimeaza si l-a numit alcoolic.

„M-a facut albie de porci, iar eu am facut greseala sa-l primesc in casa si nu am mai scapat de el. Era ca o sugativa, tot ce primea alcool el a baut si dupa a pus apa in sticla. Mi-a baut si spirtul’, a spus Oana la vremea respectiva.

Citeste si articolul :   Situatie revoltatoare. Un preot a refuzat sa oficieze o inmormantare pana cand familia nu i-a pupat mainile. Reactia Arhiscopiei

Costin Marculescu a fost inmormantat la Cimitirul Reinvierea, langa mama si bunica sa.

Autor