Costin Marculescu s-a stins. Mesajul cutremurator trimis catre cel mai bun prieten, chiar inainte sa plece din aceasta lume

Actorul Costin Marculescu nu a mai fost vazut in spatiul public in ultimul timp. El ma tinea legatura doar cu cativa prieteni apropiati. Omul de afaceri Doru Colangiu este unul dintre prietenii cu care s-a vazut in urma cu 2 saptamani.

Costin Marculescu, mesaj pentru Doru inainte sa paraseasca aceasta lume

Doru Colangiu, fost partener de afaceri cu Mihai Mitoseru, a fost unul dintre putinii prieteni care se mai interesa de viata actorului Costin Marculescu. Cei doi amici s-au intalnit in urma cu 2 saptamani, pe data de 27 mai, cand omul de afaceri din Craiova si-ar fi serbat ziua de nastere.

Afaceristul a postat doua fotogarafii pe retelele de socializare, la putin timp dupa vestea tragicului deces al lui Costin Marculescu.

Costin Marculescu si Doru

In fotografie sunt cei doi, probabil la ziua de nastere a afaceristului, potrivit Viva

In cea de a doua fotografie este ultimul mesaj trimis de Costin, chiar inainte sa se stinga: „Doru, moooor!”.

Citeste si articolul :   Suceava: Dosar penal pentru un consilier local care a publicat lista cu medicii care au COVID-19

mesajul lui Costin

Mesajul a lasat loc de interpretari fiind trimis la ora 22.44, fara a fi specificata ziua. Costin Marculescu si-a gasit sfarsitul cu cateva zile inainte de a implini 51 de ani.

Autor