Bodo de la Proconsul a facut infarct: „Am crezut ca e un reflux gastric”

Veste trista in lumea showbizului romanesc! Bodo, solistul trupei Proconsul si fostul ginere al lui Traian Basescu, a facut un infarct acum trei saptamani. Artistul a spus totul abia astazi, spunand ca a fost operat de urgenta si i s-au montat trei stenturi.

Pe data de 4 iunie, artistul a mers iar la spital pentru al patrulea stent, dar medicii au considerat ca nu mai este necesara interventia.

Publicitate

Bodo s-a lasat de fumat

„M-am simtit rau acum vreo trei sapatamani. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare doua zile jumatate. Am fost operat de urgenta, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela si mi s-au montat trei stenturi. M-am simtit foarte bine dupa aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. Dupa interventia de ieri, s-a constatat ca nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a raspuns foarte bine la medicatie si pentru ca am lasat tigarile. Sunt fericit ca m-am lasat de fumat si ma simt foarte bine acum”, a declarat Bodo, potrivit Spynews

Nu si-a dat seama ca este un infarct

In prima faza, artistul nu a realizat ca este vorba despre un infarct.

„Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost asa. M-am tratat cu medicamente impotriva arsurilor gastrice. Dupa doua zile ma dureau bratele si aveam o stare agitata. I-am spus sotiei ca nu ma simt bine si am mers la spital”, a mai declarat Bodo.

Bodo de la Proconsul, pe numele sau real Bogdan Marin, in varsta de 52 de ani este casatorit cu Loredana Preda, cu care s-a cunoscut dupa divortul de Ioana Basescu. Artistul are doi copii: Daniel, in varsta de 7 ani, si Filip, de 8 ani. De asemenea, artistul mai are un fiu din prima casatorie, stabilit in SUA.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.