Doliu in muzica internationala. S-a stins la doar 34 de ani, dupa o lupta grea cu boala

Doliu in muzica internationala. Un tanar cantaret a decedat la varsta de 34 de ani. Artistul s-a stins pe patul de spital, iar decesul sau a fost anuntat de un membru al familiei.

Chris Trousdale a fost membru al trupei DreamStreet incepand din anul 1999, pana cand s-a destramat, in anul 2002. Desi nu exista o declaratie oficiala a cauzei mortii, fostul coleg Jesse McCartney a spus ca a murit din cauza complicatiilor date de coronavirus .

Trousdale a fost, de asemenea, un actor care si-a inceput cariera pe scena la varsta de 8 ani,aparand in productiile de pe Broadway:  Les Mis érables , Beauty and the Beast si The Wizard of Oz.   Dupa destramarea formatiei DreamStreet, el a continuat sa apara la televiziune la emisiuni precum „Shake It Up” si „Austin & Ally”.McCartney a postat pe Instagram un tribut adus fostului membru DreamStreet.

“Chris a avut o personalitate exploziva fermecatoare, cu cantitati nelimitate de talent”, a scris McCartney. „Impreuna am format doi dintre cei cinci membri ai unei trupe de baieti numita DreamStreet. Eram copii mici cu talent in devenire, care impartaseau o dragoste coplesitoare pentru muzica si spectacol. Chris, dupa parerea mea, a fost cel mai popular printre noi. L-am invidiat cu adevarat ca interpret. ”

Citeste si articolul   Doliu in cinematografia romaneasca. S-a stins actorul din "Toate panzele sus"