Doliu in muzica internationala. S-a stins la doar 34 de ani, dupa o lupta grea cu boala

Doliu in muzica internationala. Un tanar cantaret a decedat la varsta de 34 de ani. Artistul s-a stins pe patul de spital, iar decesul sau a fost anuntat de un membru al familiei.

Chris Trousdale a fost membru al trupei DreamStreet incepand din anul 1999, pana cand s-a destramat, in anul 2002. Desi nu exista o declaratie oficiala a cauzei mortii, fostul coleg Jesse McCartney a spus ca a murit din cauza complicatiilor date de coronavirus .

Trousdale a fost, de asemenea, un actor care si-a inceput cariera pe scena la varsta de 8 ani,aparand in productiile de pe Broadway:  Les Mis érables , Beauty and the Beast si The Wizard of Oz.   Dupa destramarea formatiei DreamStreet, el a continuat sa apara la televiziune la emisiuni precum „Shake It Up” si „Austin & Ally”.

McCartney a postat pe Instagram un tribut adus fostului membru DreamStreet.

Publicitate

“Chris a avut o personalitate exploziva fermecatoare, cu cantitati nelimitate de talent”, a scris McCartney. „Impreuna am format doi dintre cei cinci membri ai unei trupe de baieti numita DreamStreet. Eram copii mici cu talent in devenire, care impartaseau o dragoste coplesitoare pentru muzica si spectacol. Chris, dupa parerea mea, a fost cel mai popular printre noi. L-am invidiat cu adevarat ca interpret. ”

Citeste si articolul :   Doliu in lumea filmului din Romania. A incetat din viata actrita Luminita Gheorghiu

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.