Connect-R a rabufnit! Nu a mai suportat si a spus tot despre Vulpita si Viorel: “Asa ceva nu se poate!“

Vulpita si Viorel au ajuns, de ceva timp, printre cele mai cunoscute personalitati de la televizor. Certurile dintre cei doi i-au facut celebrii, crescand in fiecare zi rating-ul emisiunii filmata in Bucuresti, lasand viata de la tara in urma.

“Asa ceva nu se poate!”, Connect-R aduce critici la adresa cuplului intr-o postare pe Instagram. Acesta le-a facut o poza acestora intr-un moment inedit, atunci cand mai multi copii asteptau sa faca o poza cu celebreul cuplu format din Viorel si Vulpita. Connect-R a scis un mesaj dur la aceasta poza, criticand atat televiziunea pentru ca ii promoveaza, dar si pe ei insisi.

Publicitate

„Ma simt binecuvantat! Am tot ce mi-a lipsit vreodata! N-as arata cu degetul , n-as judeca vreodata nimic! Dar asa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul asta sa nu mai detina valori! Cum sa confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar si popularitatea pretinde anumite calitati!

Care sunt calitatile celor doi? De ce copiii vor sa faca poze cu ei? Cum a ajuns televiziunea sa promoveze, sa creasca asa ceva? Va jur ca nu aveam niciun fel de problema, dar copiii nostri vor creste in tara pe care le-o lasam.”, este mesajul scris de Connect-R.

https://www.instagram.com/p/CA7dBXnpvfD/?utm_source=ig_embed

In comentarii sunt pareri impartite, dar majoritatea internautilor il felicita pe Connect-R pentru curajul pe care l-a aratat postand mesajul, dar si poza.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.