Un nou cutremur neobisnuit in Romania, acum cateva momente. Orasele unde a fost resimtit

Un nou cutremur cu magnitudinea 4,5 pe scara Richter a avut loc, marti, in judetul Covasna, la o adancime de 110 kilometri.

„In ziua de 02.06.2020, la ora 14:12:58 (ora Romaniei), s-a produs in zona seismica Vrancea un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.5, la adancimea de 110 km. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 73 km E de Brasov, 86 km NE de Ploiesti, 107 km S de Bacau, 119 km V de Galati, 119 km V de Braila, 138 km N de Bucuresti, 158 km NE de Pitesti, 187 km E de Sibiu, 188 km SV de Iasi, 202 km N de Ruse”, a fost comunicatul transmis de  INCDFP.

Tot in aceasta luna, in Romania au mai fost inregistrate 19 cutremure cu magnitudini cuprinse intre 2,1 si 4,2 pe scara Richter.

Cel mai puternic seism din 2020 s-a inregistrat in data de 31 ianuarie, in judetul Vrancea, la o adancime de 121 de kilometri, si a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimtit si la Bucuresti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.