Ilie Nastase, despre Roland Garros

Ilie Nastase crede ca turneul de la Roland Garros nu ar trebui sa se joace, daca in tribune nu vor fi spectatori. Fostul mare tenismen roman crede ca si in Liga I va fi plictiseala mare la meciurile care se vor disputa fara fani in tribune.

Turneul de la Roland Garros se va juca in perioada 27 septembrie – 4 octombrie, iar directorul general al Federatiei Franceze de Tenis, Jean-Francois Vilotte, a spus ca va face tot posibilul ca aceasta sa se joace cu spectatori.

Fostul mare tenismen roman Ilie Nastase a declarat, pentru MEDIAFAX, ca nu ar trebui sa se reia meciurile de tenis si fotbal daca se joaca fara spectatori. Acesta a spus ca meciurile de fotbal din Germania, disputate fara fani in tribune, nu au niciun farmec si ca va fi plictiseala si in Liga I.

Publicitate

„Eu as merge la Roland Garros daca se joaca. Oricum numai cu spectatori trebuie sa se joace, altfel mai bine sa procedeze ca Wimbledon si sa-l anuleze. Daca e fara spectatori, nu are niciun rost. Ma uitam si eu la meciurile din Germania si nu au niciun farmec. Daca e plictiseala la ei acolo, va dati seama la meciurile din Liga 1 de la noi ce plictiseala o sa fie. Si ei se tot grabesc sa joace”, a declarat Ilie Nastase.

Fostul lider ATP a precizat ca sportivii nu au nevoie de multe saptamani de antrenament pentru a reveni la forma fizica de dinaintea epidemiei.

„Simona Halep s-a antrenat in toata aceasta perioada, dar problema este la jocul cu racheta, nu forma fizica. La fel ca la fotbal, conditie fizica poti face si in casa, pe bicicleta, dar cu mingea e mai greu ca nu ai unde. Eu cred ca isi revin repede, intr-o saptamana, doua”, a mai spus Ilie Nastase.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.