Margherita, mesaj si scene ciudate in miez de noapte

Dupa evenimentul petrecut in trafic, Margherita de la Clejani nu s-a linistit. Fata Clejanilor a avut un sir de postari pe Instagram, printre care si cateva filmulete in care aceasta sfida autoritatile.

Comportamentul Margheritei din postarile de pe Instagram este foarte dispretuitor: „Nu-mi pasa ce crezi, cine esti sau ce vrei. FMM!”, mesaj postat la ora 4 dimineata. Aceasta postare este urmata de cateva videoclipuri in care aceasta povesteste cum este obisnuita sa traiasca, cu multi bani si intr-un anumit mediu.

View this post on Instagram

Arunc cu banu’ vine banu’

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Situatia este neplacuta pentru Clejani pentru ca fiica lor risca un dosar penal pentru consum de substante interzise.

Viorica de la Clejani a realizat ca presa poate sa ii fie un aliat de nadejde, s-a gandit mai bine si, intr-un interviu acordat pentru RTV, a gasit vinovatul pentru accidentul produs de Margherita. Vinovatul fiind iubitul acesteia.

Sfatul Vioricai pentru ceilalti parinti: „Anturajul strica”. Viorica de la Clejani sustine ca tanarul are o influenta proasta asupra fiicei sale.

„Uneori anturajul strica. Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti, era un proverb. Probabil ca ala a aranjat ceva ca sa fie luat in prim-plan. Voi n-ati vazut ca si-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vanati de fel si fel de oameni. L-am bagat in curte si i-am dat sa manance ca era mort de foame!Aveti grija de tineretul asta ca sunt terminati din punctul asta de vedere. Multi parinti nu stiti ce fac copiii vostri”, a declarat mama Margheritei.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Imagini din spitalul din Bergamo, focarul epidemiei din Italia: "Echipele medicale pierd razboiul cu boala"