Corina Chiriac ar putea fi inlocuita cu Mirela Vaida. Pleaca vedeta de la Antena 1?

Indragita artista, Corina Chiric( 70 ani) a decis ca va renunta la colaborarea cu National Tv. Mai multe vedete isi doresc acest post la National TV. Se pare ca singurul ramas la carma emisiunii este Adrian Enache. Pe lista vedetelor se afla si Mirela Vaida, prezentatoare care aduce Antenei 1 cea mai mare audienta prin emisiunea „Acces Direct”.

De ce renunta Corina Chiriac la emisiune

„Dragi prieteni, bun gasit ! Am pentru voi un anunt important. Iata ca si mie ultimele doua luni mi-au schimbat viata. Nevoita sa stau mai mult in casa , am avut ocazia sa stau de vorba cu mine si am aflat ca am nevoie de o pauza de resetare personala si profesionala.

Dupa succesul de anul trecut cind am schimbat prefixul, an in care am sarbatorit 50 de ani de cariera pe scena Cerbului de Aur, in emisiuni tv si multe concerte, cind am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Sperantei” si un site enorm, www.corinachiriac.ro, site la care am muncit citiva ani alaturi de o echipa, aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectiva de viata. Una mai linistita. Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv.

Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna.

Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National Tv pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor.

Citeste si articolul :   Un suflet mare! „Taticul calaret” de la Iasi a impartit o parte din ce a primit cu cei saraci: „Cum pot eu sa nu dau cand Dumnezeu mi-a dat si mie?"

Intre timp, eu am inceput sa imi scriu amintirile, activitate care ma bucura desi ma consuma emotional, fiindca trebuie sa retraiesc zeci de ani de intimplari, pentru a le povesti altora !

De asemenea, am avut timp sa imi redecorez balconul !

Va ofer citeva poze care sper sa va placa. Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi!
A dumneavoastra, Corina Chiriac.”, este mesajul postat de artista pe pagina de Facebook.

Corina Chiriac ar putea fi inlocuita de Mirela Vaida

Potrivit unor surse din televiziune, pe lista sunt si Diana Matei – 38 ani din Taraful Cleante care s-a obisnuit cu formatul show-ului si cantareata Theo Rose – 22 ani la de „Bravo, ai stil!”. Acestea vor da probe, iar cea care va primi unda verde va incepe filmarile in aceasta vara.

Se vehiculeaza ca  pe lista ar fi si doua artiste de top si cu experienta. Una este Mirela Vaida de la „Acces Direct” – Antena 1 si actrita la Teatrul de revista „Constantin Tanase” din Bucuresti. Cealalta este Maria Buza care a colaborat pentru cateva editii la „Te cunosc de undeva!” – Antena 1.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, reactie dura dupa ce a fost acuzata ca ascunde adevarul despre Vulpita: "Asa, si? Pentru mine nu e o stire"

Mirela Vaida  prezinta emisiunea „Acces Direct” la televiziunea Antena 1 de cativa ani si a avut audiente enorme cu povestile a diversi oameni. Cel mai recent, cuplul Vulpita – Viorel care a starnit o multime de reactii in mediul online.

Autor