Horoscop duminica, 24 mai 2020, cu celebrul astrolog, Neti Sandu. Gemenii primesc vesti bune, Racii pornesc pe un nou drum

Horoscop Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru finalul de saptamana. Cine are noroc la bani, cine isi schimba viata de cuplu.

HOROSCOP 24 MAI 2020 BERBEC

Se poate sa plecati intr-o plimbare pe jos, o fi vreo drumetie pentru ca v-au lipsit aerul curat, miscarea, bineinteles. Se poate sa practicati un sport ca sa va consumati energia si sa va refaceti starea de spirit, ii antrenati si pe copii ca sa fiti cu totii in mare forma.

HOROSCOP 24 MAI 2020 TAUR

Publicitate

Poate faceti comanda de ceva bun ca sa nu mai gatiti, c-oti fi obositi si stati si voi la taclale. O sa realizati ca v-au intrat niste bani in cont si ca ati putea face cinste – un gratar in curte, sau la aer curat undeva – daca e voie – vedeti, intrebati.

Taurii primesc bani, Gemenii au parte de vesti bune

HOROSCOP 24 MAI 2020 GEMENI

O sa va bucurati de niste vesti bune, de prezenta cuiva care vrea sa va faca viata si mai frumoasa. Vin oameni care v-au lipsit si cu care-aveti multe in comun – poate va serbati ziua de nastere afara, undeva, ca sa fie spatiu, sa nu stati inghesuiti.

Citeste si articolul :   Aceste semne zodiacale se nasc pentru a castiga

HOROSCOP 24 MAI 2020 RAC

O sa va puteti reface viata de cuplu, dupa ce-ati analizat prin ce-ati trecut si v-oti fi invatat lectia. E momentul sa va eliberati de niste poveri si sa mergeti mai departe cu inima-mpacata si cel mai bine-ar fi sa stati de vorba cu cei cu care ati fost en froid.

HOROSCOP 24 MAI 2020 LEU

Poate faceti niste cheltuieli neprevazute c-o sa dati de reduceri, fie pe net, fie prin magazine pe undeva. Se poate sa gasiti o metoda ingenioasa de a petrece timpul liber, poate faceti sport, ori va initiati intr-o noua disciplina care poate deveni meserie, ori altceva.

Fecioarele sa fie atente la drum, Balantele primesc vizite

HOROSCOP 24 MAI 2020 FECIOARA

E bine sa va luati toate masurile de precautie daca plecati la drum, sa fie masina in buna regula si voi la fel, cu acte cu tot. O sa-i mai dati o sansa partenerului de care va separaserati in timpul pandemiei, dar poate tocmai absenta lui v-a convins ca nu puteti fara el.

Articolul continuă după reclame

HOROSCOP 24 MAI 2020 BALANTA

S-ar putea sa treaca o ruda pe la voi si o sa va bucurati c-apare dupa o lunga absenta si-o sa va faceti planuri pentru la vara. Va cheama cineva de prin alte parti ale tarii sau ale lumii, dar o sa va duceti cand o sa se poata, pan-atunci va pregatiti cu bani, si cu tot ce trebuie.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti grozave pentru zodii

HOROSCOP 24 MAI 2020 SCORPION

Pare sa va fie usor sa scapati de o durere, un disconfort, cu putina gimnastica medicala, un regim alimentar, o dieta. Or sa va intre niste bani in cont si-o sa cheltuiti cu usurinta o parte, ca vreti sa va si relaxati, v-a ajuns stresul din ultima vreme si o sa luati o gura de oxigen.

HOROSCOP 24 MAI 2020 SAGETATOR

Poate va ganditi sa va luati ceva de lucru in particular si o sa alegeti si oamenii potriviti, echipa, ca sa va asigurati succesul. Poate-ati tot amanat intalnirea cu cineva care-a sperat sa primeasca raspunsul de accept, pentru o relatie si o sa-i spuneti ce-ati hotarat – ramaneti impreuna, sau fiecare pe drumul lui.

HOROSCOP 24 MAI 2020 CAPRICORN

Poate-or sa va scuteasca de niste cheltuieli cei din jur si o sa va lasati si voi un pic rasfatati, c-oti merita si voi. Se poate s-aveti ceva de anuntat in familie si va-ntalniti pe undeva, fie lansati o sesiune video ca sa puteti vorbi cu toti, aflati prin diverse locuri.

HOROSCOP 24 MAI 2020 VARSATOR

Se poate sa vi se faca o marturisire, o declaratie de dragoste si sa va puneti mari sperante de casatorie in actuala relatie. O sa primiti vesti bune de la copii, nepoti, poate urmeaza sa va ocupati de ei o vreme, plecati impreuna pe undeva, si o sa aveti si tot felul de activitati recreative.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 mai 2021. Varsatorul are noroc in dragoste

HOROSCOP 24 MAI 2020 PESTI

Se poate sa reamenajati cate o zona a casei, poate si primprejur, in gradina, pe balcon, ca sa va creati un alt confort. Poate vin niste musafiri, or fi parintii cu care-aveti ceva important de discutat si o sa luati si niste decizii pana la sfarsitul zilei.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.